Indvielse af legepladsen i Båring

Snoren klippes

Indvielse af legepladsen i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var liv og glade dage ved indvielsen af legepladsen i Båring lørdag formiddag.

150 børn og voksne var med til indvielsen, der officielt åbnede en legeplads med tre rigtigt gode legeredskaber, specielt beregnet til de mindste børn.

Lokaludvalgsformand Rasmus Enemærke indtog kl. 10 for en stund klatretårnet Story Makers for at bruge det som talerstol. I indvielsestalen blev der delt store roser ud til legepladsudvalget, som gennem det seneste års tid har arbejdet meget målrettet på at få stablet legepladsen på benene. Det er ikke alene lykkedes udvalget at samle ca. 150.000 kr. sammen til indkøb af de tre legeredskaber, men de har samtidig også formået at få folk fra Båring og omegn til at støtte op om projektet, hvilket specielt har vist sig de seneste uger, hvor mere end 20 frivillige har hjulpet til med selve opsætningen af legepladsen.

De tålmodigt ventende børn kunne også høre at arbejdet med at udvide legepladsen fortsætter, da der i flg. planen også skal være legeredskaber som henvender sig til de større børn. Der er på det eksisterende område afsat plads til yderligere to redskaber som det er håbet at der kan skaffes penge til i løbet af det kommende forår.

Da lokaludvalget, som legepladsudvalget formelt set har arbejdet under, ønsker at overdrage projektet til en decideret legepladsforening vil der indenfor overskuelig fremtid blive taget initiativ til at danne en sådan forening, der kan fortsætte udviklingen af legepladsen.

Endelig blev der talt ned til at snoren kunne klippes, så legepladsen igen kunne frigives til det den er beregnet til, nemlig leg og bevægelse.

Børn af legepladsudvalgets medlemmer havde medbragt sakse til formålet, så den røde afspærringssnor blev på signalet klippet i mange stykker, hvorefter både børn og voksne myldrede ind på pladsen igen.

Til de mange fremmødte bød lokaludvalget på varm kakao, placeret strategisk lige ved siden af den til lejligheden opstillede indsamlingsbøsse, hvor der endte med at komme små 1000 kr. i.

Fra frugtavler Erik Lillelund var der saftige æbler og pærer i rigelig mængde, mens Dagli’Brugsen bød på kaffe og småkager.

Mens børnene for alvor fik indviet legepladsen, blev der hyggesludret blandt de voksne, bl.a. med nogle af de valgkampsaktive politikere der var mødt frem for at tage projektet i øjesyn.

Ved middagstid kunne en glad og vist også lidt stolt legepladsformand, Ulrik Andersson, kalde til weekend, dog først efter lige at have gjort de øvrige udvalgsmedlemmer opmærksom på at der meget snart skal skrives nye ansøgninger, så de ambitiøse planer kan blive realiseret…

Mere info på: www.asperup-roerslev.dk/legeplads
Maksimal bemanding på Blækspruttevippen
Maksimal bemanding på Blækspruttevippen
Kø ved Drejekarret
Kø ved Drejekarret
Brandmandsstangen på Story Makers
Brandmandsstangen på Story Makers
Trængsel på rampen til Story Makers
Trængsel på rampen til Story Makers

Indvielse af legepladsen i Båring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce