Legepladsen i Båring er klar til indvielse i næste weekend


Legepladsen i Båring er klar til indvielse i næste weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En gruppe glade, stolte og lidt trætte medlemmer af legepladsudvalget i Båring kunne søndag formiddag slippe svensknøgler og skruetrækkere for at læne sig tilbage og betragte de tre spritnye legeredskaber på legepladsområdet i Båring.

Forud var gået mange timers arbejde med planlægning, indsamling af penge fra sponsorer, fonde og private samt ikke mindst de to sidste weekenders helt konkrete arbejde med at stable legepladsen på benene.

Næsten alt er gået efter planen, og det er først og fremmest takket være en super opbakning fra rigtigt mange frivillige, der velvilligt er mødt frem og har hjulpet med alt det praktiske.

Lørdag morgen var der dog et øjebliks knas i planen, da en kontrolopmåling af dybden på legepladsområdet afslørede at der skulle graves en del ekstra jord af for at faldunderlaget kunne blive tykt nok. Heldigvis var der hurtig hjælp at hente hos entreprenør Peter Christensen, der i løbet af 20 min. fik startet sin store gravko og hurtigt fik skrabet det nødvendige lag jord af.

Mens gravkoen arbejdede blev der taget hul på det store puslespil. Kassevis bolte, beslag, møtrikker, dingenoter og dimsedutter samt løse stænger og plader i alle regnbuens farver udgjorde dagens opgave. Med kyndig (og helt uundværlig) hjælp fra to erfarne Kompan-montører begyndte puslespillet dog langsomt at tage den ønskede form.

Ved tusmørketid var der ingen tvivl om at missionen, efter 7-8 timers arbejde var meget tæt på at lykkes. De tre legeredskaber stod alle så godt som færdige, og der blev dikteret fyraften.

De sidste småting kom på plads i løbet af et par timer søndag formiddag, igen ved hjælp af nye frivillige kræfter.

Ved middagstid kunne det store legetårn (Story Makers) så indtages af de første testpiloter, der forinden var blevet godkendt af deres forældre til at klatre i tårnet, på trods af det manglende faldunderlag.

I løbet af mandagen kommer der grus på hele området og så er legepladsen klar til at blive indviet.

Indvielsen finder sted lørdag d. 14/11, kl. 10.

Legepladsudvalget håber at rigtigt mange børn og deres forældre vil møde op og være med til at gøre indvielsen til en stor Båring-begivenhed.

Udover at børn og barnlige sjæle naturligvis kan få lov til at prøve legepladsen, vil lokaludvalget byde på frugt og varm kakao. Legepladsudvalget vil benytte indvielsen til at informere om den legepladsforening som tænkes dannet med henblik på at overtage legepladsen og det fortsatte arbejde med at udvikle den.

Se mere på: www.asperup-roerslev.dk/legeplads

Legepladsen i Båring er klar til indvielse i næste weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce