Rækker af fødder trippede taktfast til irsk folkemusik, da Johnny Logan fredag indtog scenen i Multisalen ved Båring Skole.

To sæt af 45 minutter nåede kongen af Melody Grand Prix at spille, før projektlamperne over scenen ændrede karakter og i stedet dannede lys til den fest i Båring, som først skulle slutte klokken 2 i nat.

Store forventninger

Allerede før koncerten var der store forventninger at spore hos nogle af de gæster, som havde sikret sig en billet til den for længst udsolgte koncert.

- Jeg forventer mig rigtigt meget af koncerten i aften. Han er jo Mr. Grand Prix og så holder jeg meget af den irske folkemusik, som han spiller meget af. Og så synes jeg, at det er super fedt, at man kan skabe sådan noget her i en lille by som Båring, sagde Gitte Karlsen fra Båring.

Før koncerten havde formanden for foreningen BAMOK, der står bag de cirka halvårlige koncerter i Multisalen, opdraget publikum til at opføre sig ordentligt både under og efter koncerten.

- I må under ingen omstændigheder tisse i skolegården. Der er toiletter til den slags, sagde Lone Bentholm med et glimt i øjet, men med alvor i stemmen, der dog kort efter ændrede sig til stolthed.

Internationale Båring

- Vi er meget stolte af, at vi her i lille bitte Båring kan være så internationale, at vi kan byde velkommen til Johnny Logan, lød introduktionen fra Lone Bentholm inden Johnny Logan og band indtog den opstillede scene i Multisalen. Johnny Logan iført en lang, sort velourjakke, som man nok kun kan slippe af sted med at have på, hvis man også går under betegnelsen Mr. Grand Prix. Det var dog ikke det eneste, som Johnny Logan slap af sted med i går aftes.

Fra første sekund han gik på scenen, kunne man fornemme, at det var et sted han følte sig hjemme. Et sted han har brugt mange timer igennem flere årtier. Dybt professionel uden at virke påtaget eller uengageret leverede han en koncert, som de fleste publikummere nok vil tale om i det lokale supermarked i morgen og huske i en rum tid.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Kvinderne flokkedes om Logan i Båring

Kvinderne flokkedes om Logan i Båring

Lang venteliste til BAMOK-koncert med Johnny Logan

Lang venteliste til BAMOK-koncert med Johnny Logan

Udsolgt til Johnny Logan koncert i Båring

Udsolgt til Johnny Logan koncert i Båring