Camilla Broe må vente på anklagers bryllup


Camilla Broe må vente på anklagers bryllup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anklageren beder om længere tid til at overveje udleveret danskers krav om at afvise sin sag. Årsag: Han har været syg og skal på bryllupsrejse.

Danske Camilla Broe skal sidde yderligere en måneds tid i uvished i sit amerikanske fængselstårn, mens anklagemyndigheden overvejer sit modsvar til hendes krav om at blive sluppet fri uden retssag.

Det mener i hvert fald sagens anklager, der har indleveret et dokument til retten, hvori han oplister sine grunde til, at retten skal give ham mere tid.

- Undertegnede har været på kursus og derefter syg med influenza en uge. Desuden skal jeg giftes lørdag 17. oktober og derefter på en planlagt bryllupsrejse frem til 2. november, skriver anklager Armando Rosquete.

Med de begrundelser kræver anklageren frist til 9. november, før han svarer på Camilla Broes krav om at få afvist sin sag om ecstasysmugling ved retten, fordi den er forældet efter amerikansk lov.

Efter det oprindelige krav om at få den 42-årige dansker udleveret har amerikanerne nemlig ændret i anklageskriftet, så Camilla Broe nu "kun" er tiltalt for forhold frem til februar 1998.

Og da anklageskriftet er dateret i marts 2003, mener danskerens forsvar at kunne regne sig frem til, at de fem års forældelsesfrist i amerikanske narkosager er overskredet.

Retten skal nu beslutte, om Camilla Broe må vente, mens den nygifte anklager slubrer champagne på Hawaii.

Foreløbig er planen, at selve retssagen skal starte 7. december i Miami, men hvis Camilla Broe har held til at overbevise dommeren om, at sagen er forældet, falder den helt til jorden.

Camilla Broe må vente på anklagers bryllup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce