Legepladsen i Båring er på vej!


Legepladsen i Båring er på vej!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter godt et års arbejde på at samle penge sammen til en legeplads i Båring, kan legepladsudvalget under Asperup-Roerslev Lokaludvalg nu meddele at de første legeredskaber er bestilt.

Fra lokale firmaer, forskellige fonde og private donationer er der samlet godt og vel 120.000 kr. sammen, og det vurderer legepladsudvalget er nok til at starte opbygningen af det, som skal udvikle sig til at blive en super legeplads og et behageligt opholdssted i Båring.

De legeredskaber som i første omgang er bestilt, henvender sig primært til de mindste børn. Håbet er naturligvis at alle byens børn vil få stor fornøjelse af legepladsen i deres fritid, men samtidig at fx byens dagplejere vil bruge legepladsen i dagtimerne, så den bliver brugt mest muligt.

I skrivende stund vejrer legepladsudvalget morgenluft i forhold til at få bare en smule offentlig støtte til projektet, via de midler som i det kommende år er afsat i Middelfart til at bringe LAG-midlerne i spil.

Legepladsudvalget har, indtil videre forgæves, forsøgt at trække penge ud af Middelfart kommune til at støtte legeplads-projektet. Et projekt som formentligt vil bidrage til at gøre Båring lidt mere attraktiv som tilflytningsområde for specielt børnefamilier, og som til og med vil kunne bidrage til at opfylde nogle af kommunens målsætninger om bedre muligheder for leg og bevægelse for børn og unge.

Lige nu afventer legepladsudvalget at byggeansøgningen bliver behandlet. Så snart byggetilladelsen foreligger er det planen at begynde opstillingen af legepladsen.

Vi glæder os til at stikke spaden i jorden!

Følg med i udviklingen og se mere på: www.asperup-roerslev.dk/legeplads.

Legepladsen i Båring er på vej!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce