Fynsk DF-politiker var storsmugler i fire år

To store flyttebiler blev fyldt, da politi og Skat 20. november 2007 ransagede Steen Frederiksens hjem og to andre langelandske ejendomme for smuglervarer. Her ses dagens fangst, hvis omfang vurderes af skattedirektør Rasmus Bo Andersen.
Foto: Tim K. jensen/Tim K. Jensen

Fynsk DF-politiker var storsmugler i fire år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tullebølle: Det endelige punktum for den omfattende smuglersag fra Langeland har Fyns Politi først kunnet sætte nu.

Sagen er uden fortilfælde i Danmark, og det var efter opfordring fra Skat, at Fyns Politi på Langeland det sidste års tid har foretaget supplerende og afsluttende afhøringer af de personer i smuglersagen, som befinder sig i niveauet lige under Steen Frederiksen - tidligere næstformand for Dansk Folkeparti på Langeland og i daglig tale blot kaldet Steen Tobak.

Steen Frederiksen selv har over for Fyns Politi erkendt, at han gennem fire år forsynede et ukendt antal langelandske kunder med indsmuglede dåseøl, vin og tobaksvarer, som blev hentet til øen på organiserede ugentlige indkøbsture syd for grænsen.

Der var tale om en så systematiseret stalddørshandel, at et helt net af underordnede medskyldige kunne optrevles, da først Steen Frederiksens kæmpelagre på bopælen i Tullebølle kom for dagens lys.

Det skete efter politianmeldelse fra en hævngerrig langelænder Dennis Andrea - en forsmået kunde, som Steen Frederiksen ikke længere ville levere dåsebajere og cigaretter til.

Ikke mindst hjalp det på opklaringsarbejdet, at Steen Frederiksen på elskværdigste vis har ført kartotek over sine fem faste chauffører og to underforhandlere.

Den yngste af hans hjælpere er 25 år, alderspræsidenten har rundet de 62. Alle bor i Tullebølle-området eller i Rudkøbing.

Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag.

Fynsk DF-politiker var storsmugler i fire år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce