Sønderknuste klassekammerater samledes i går foran dræbt piges hjem i Odinparken i Bolbro
Bolbro: Vantro, fortvivlelse og sorg.

Det var de følelser, som prægede beboerne i Odinparken i går, da det gik op for dem, hvilken ufattelig tragedie, der få timer forinden havde udspillet sig i stuelejligheden på Jellingvej 11.

Den dræbte 13-årige pige gik i 7.a på Provstegårdsskolen i Bolbro, og flere af hendes klassekammerater var i går samlet på plænen foran lejligheden, efter at sms-beskeder havde spredt den triste nyhed.

Og vantro blev afløst af fortvivlelse, efterhånden som det fulde omfang af tragedien gik op for dem. Deres veninde var død. Blodet, de kunne ses på indersiden af vinduet, i stuelejligheden var hendes.

Et par af dem holdt hænderne op foran ansigtet, før de omfavnede hinanden, og lod tårerne få frit løb ned ad kinderne.

Mistede sin mor

Ifølge klassekammeraterne var den dræbte en pige, der ikke havde det særlig let derhjemme. Hun mistede sin mor for fire-fem år siden, og det havde taget meget hårdt på hende.

- Hun var en meget dygtig pige i skolen, men hun var også meget stille. Og på det seneste havde hun været mere stille end ellers, fortæller en veninde.

- Hun var aldrig sådan rigtig glad. Hun kunne finde på at låse sig inde på et af skolens toiletter og blive der i lang tid, efter timen var startet. Hun skændtes også en del med sin far om forskellige ting - blandt andet om computeren. Hun måtte heller ikke så meget derhjemme, fortæller en anden veninde.

Større lejlighed

Pigen boede i lejligheden med sin far, sin tvillingebror, og faderens nye kone og deres fælles barn på et år.

Indtil for 14 dage siden boede familien i en mindre lejlighed på Brammingevej, men nu havde de fået en større i stuen på Jellingvej 11.

Familien var i fuld gang med at flytte ind, da tragedien indtraf. Ifølge de beboere i ejendommen, Fyens Stiftstidende talte med i går, var der intet, der tydede på, at noget så voldsomt kunne være på vej.

- De virkede som stille og rolige mennesker. De sidste 14 dage har de været i gang med at bore i væggene og hænge ting op. Det er helt ufatteligt og trist, fortæller en af beboerne fra opgangen.

Ifølge politiet er der tale om en dansk kernefamilie, der er helt ukendt af politiet. Den 40-årige fars samlever, som tilkaldte politiet, fik efterfølgende psykologhjælp, og pigens 13-årige tvillingbror er anbragt hos noget familie et andet sted i byen, oplyser politiet.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Far skal 11 år i fængsel for at dræbe datter

Far skal 11 år i fængsel for at dræbe datter

Drab har gjort far sindssyg

Drab har gjort far sindssyg

Far står til 12 år for drab på datter

Far står til 12 år for drab på datter