Familien Hvas sidder tilbage med tusind spørgsmål, men ingen svar, efter deres søn og bror først kvalte sin kæreste og efterfølgende skød sig selv
Odense: De finder aldrig ud af det.

Hvorfor deres søn og bror, 22-årige Lars Hvas, kvalte sin kæreste Pernille Larsen og bagefter skød sig selv på en rasteplads ved Rønninge.

Hvad skete der? Hvordan kunne det komme så vidt? Og hvornår skete det helt præcist?

- Vi kan kun gisne, for vi sidder jo tilbage med tusind spørgsmål, men får ikke svar på nogen af dem, siger Maria Hvas, der er storesøster til Lars Hvas.

Læs hele interviewet med Lars Hvas’ familie i Fyens Stiftstidende søndag

I et interview med Fyens Stiftstidende fortæller hun sammen med sine forældre og to øvrige søskende om den aften og nat, hvor Lars Hvas forsvandt efter at have fortalt forældrene i telefonen, at han havde kvalt Pernille.

De ledte efter ham en hel nat, men først næste formiddag blev han og Pernille Larsen fundet på en rasteplads ved Rønninge. Begge var døde.

- Vi kan slet ikke forstå, at det har slået sådan klik for ham, at han kunne kvæle Pernille. Han har ikke kunnet se nogen i øjnene og har ikke kunnet leve med det, han har gjort, mener Lars’ mor, Eva Hvas.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Venner og naboer er i chok

Venner og naboer er i chok

De dræbte mindes

De dræbte mindes

Dræbt 19-årig mindet på nettet

Dræbt 19-årig mindet på nettet