Politiet afviser snak om bander i Kerteminde


Politiet afviser snak om bander i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde/Langeskov: Er Kerteminde en rugekasse for potentielle medlemmer af AK81 i den eskalerede banderkrig. Det faktum har den radikale byrådskandidat Michael Gravsen gjort sig til talsmand for, men påstanden afvises - ikke bare på rådhuset, men også af den øverste ledelse hos Fyns Politi.

- Når der i et læserbrev står, at rocker- og indvandrerbander nu er aktive i Kerteminde Kommune, så er det ikke rigtigt, siger chefpolitiinspektør John Jacobsen.

- Vi betragter absolut ikke bandekrigen som noget, der er rykket til Kerteminde, siger han og fortsætter:

- Men når rockerne gør det til et spørgsmål om danske værdier, så er det et problem. For bandekrigen handler om at tjene penge på narkotika og prostitution - det er ikke specielt for Kerteminde - sådan er det i hele landet, siger han.

Politiets indsats mod de kriminelle bander er koncentreret omkring Odense, og det vil den fortsat være.

- Der har været en del snak og skriverier hen over sommeren - men det er ærgerligt af folk bliver vildledt af denne debat, når tallene faktisk ser fornuftige ud. Så jeg reagerer for at få realiteterne frem, og mit ærinde er at give folk et billede af, hvordan situationen ser ud i den virkelige verden, siger Palle Hansborg-Sørensen.

At Michael Gravesens indlæg får politiets øverste ledelse til at afvise påstanden, undrer den radikale byrådskandidat. Han understreger dog, at han ikke selv kender nogen, som skulle være blevet rekrutteret af banderne. Men han fastholder samtidig, at der en gruppe unge, som har potentialet - og dem skal politiet og SSP være opmærksomme på.

- Det har aldrig været nogen hemmelighed, at vi i Langeskov har haft problemer, og ifølge mine informationer er der en del af de unge, som er tæt på at blive medlem af AK81. Men hvis politiet siger, at det her ikke er et problem, så tager jeg den lussing, siger Michael Gravesen.
Fakta
Læs mere i Fyens Stiftstidende tirsdag

Politiet afviser snak om bander i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce