40-årig sigtet for drabsforsøg efter opgør på Restaurant Mosen
Odense: Et forsøg på at komme overens med en tidligere kæreste udviklede sig i voldsom retning for en 40-årig mand fra Vollsmose.

Efter at have trukket en pistol mod den jævnaldrende eks-kæreste, endte den 40-årig med at blive anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Mødet, der fandt sted torsdag ved 19-tiden på Restaurant Mosen, udviklede sig til et skænderi, og på et tidspunkt trak manden en afsikret pistol mod eks-kæresten.

Ifølge sigtelsen troede den 40-årige, at pistolen var ladt. Det var den dog ikke, men den 40-årige havde taget skarpe patroner med til mødet.

Pistolen er en såkaldt pencil-pistol. En lille pistol i kuglepens-størrelse, der kan være dødbringende på kort afstand.

Udover sigtelsen for drabsforsøg blev den 40-årige også sigtet for overtrædelse af våbenloven ved en gang i løbet af vinteren at have købt pistolen på et værtshus.

Han havde angiveligt både båret på den og affyret den, og han var i besiddelse af adskillige skarpe patroner.

Da den 40-årige blev fremstillet i grundlovsforhør, nægtede han sig skyldig i drabsforsøg, men erkendte overtrædelsen af våbenloven.

Han var tatoveret på armende og i nakken og var iført jeans, t-shirt og Anders And-strømper.

Grundlovsforhøret af den 40-årige foregik for lukkede døre, fordi politiet endnu manglede at afhøre en del vidner blandt gæsterne på Restaurant Mosen.

For at undgå at disse vidner skulle blive påvirket af at læse om begivenhederne i medierne, blev dørene lukket.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle

Truede med at slå kvinde ihjel