Søs og Lisa i front i Kongens Have

Lisa Vegas - et gedigent band, der er godt på vej og som er et af de spændende navne, som kommer fra miljøet omkring Kansas City.

Søs og Lisa i front i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I morgen lægges ud med første gratis torsdags-koncert

Koncert: Selv om Kongens Have i Odense ligner en byggeplads, dækkes der i morgen op til premiere på sommerens gratis-koncerter.

Der står gedigen poprock på plakaten - nemlig Søs Fenger, særdeles alsidig og langtidsholdbar diva med sin trio samt kvintetten Lisa Vegas, inspireret af amerikansk poprock, som support.

Bortset fra programmet, er alt ved det gamle. Den kommunale Kultur- og Fritidsafdeling står igen bag afviklingen af de fem koncerter, der reelt betales af skatteyderne.Serveringen står Martin Færgeman fra Kaj Thor Catering for. Lys, lyd og scene er der heller ikke ændret på.

Et forladt udstillingsmodul står i vejen for udsigten til scenen, hvis da ikke en anden kommunal afdeling lige netop når at flytte det. Desuden indhegnes bunker af sten og jord, redskaber og skure.

Søs Fenger har i årevis hørt til den bløde rockpopscenes mest efterspurgte navne; hun møder op med trioen Fredrik Damsgaard, bas, Jonas Krag, guitar og Steen Rasmussen, tangenter.

Bandet Lisa Vegas med Lisa Bianca Søndergaard Pedersen i den vokale front kan blive et spændende bekendskab. Det har spillet på Spot festival, Vega, Roskilde og for nylig på Kansas City.

Søs og Lisa i front i Kongens Have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce