Nyborg Turistbureau klar med fire forskellige bud på en sejltur ved Østfyn
Nyborg: Kig på marsvin, kæresten, fjordens liv eller Kerteminde.

Nyborg Turistbureau byder i år på fire forskellige bud på en sejltur ved Østfyn i samarbejde med M/S Knasten og Kerteminde Turistbureau.

De kommende fire uger kan man torsdag og fredag tage med det tidligere lystfiskerskib Knasten til Kerteminde (eller sejle fra Kerteminde til Nyborg). Man kan også drage på marsvinsafari, sejle aftenture på fjorden eller lære mere om fiskeriets kunst og muligheder i Storebælt.

- Jeg har haft idéen i flere år, og vi har jo haft sådan nogle drypvise sejlture med Pip førhen, siger turistchef Benny Kjeldberg.

Nu bliver der fast afgang hver torsdag og fredag, så både lokale og turister kan føle sig sikre, når de planlægger en tur.

- Vi sejler, hvis bare der er én tilmeldt, siger Benny Kjeldberg.

Sammen med turistbureauet i Kerteminde har Nyborg fået EU-støtte fra LAG-puljen til styrkelse af udviklingen i landdistrikterne.

Det betyder, at man nu kan komme på kystsejlads til Kerteminde, mens en marinebiolog fortæller om strækningen, Storebæltsbroen og sågar 350-året for Slaget ved Nyborg. Få cyklen med for 20 kroner og kør på vejen hjem.

Er man mere til romantik og måneskin, kan man invitere gemalen eller kæresten på en sejltur på Nyborg Fjord. Børnene kan spotte marsvin, når der er marsvinsafari.

Læs mere på www.visitnyborg og bestil billet på www.nyborgbillet.dk.
  • Fyens Stiftstidende