Spænding i varmedisen

OB-træner Lars Olsen forventer, at der dukker et par nye spillere op i træningslejren i Skagen.
Foto: Kim Rune

Spænding i varmedisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men endnu er OB’s nye heste ikke dukket op i Skagen

Fodbold: Spændingen om, hvem der er de nye heste i den stribede fold, dirrer som den blinde makker i varmedisen i Skagen i disse dage, hvor OB sveder sig gennem den traditionelle træningslejr.

Men endnu i aftes skimtedes ingen stolt angrebs-ganger i horisonten, ej heller nogen skandinavisk midtbane-slider, og det var stadig den kendte snes stjerner, kæmper og talenter, som cheftræner Lars Olsen og hans assistent Viggo Jensen drev gennem øvelserne før og efter middag.

Lindegaard må vente

Den fra Norge hjemkaldte målmand Anders Lindegaard dukker først op om et par uger, og sidste sæsons midtbane-styrmand Eric Djemba-Djemba skal efter planen først dukke op på mandag.

Og alle i lejren ved, at netop Djemba-Djemba bliver et af transfervinduets konstante spørgsmålstegn, og de fleste tror, at Cameroun-stjernen eksempelvis kunne blive solgt til italiensk fodbold, og Parma har været nævnt.

Derfor løber, dribler og knokler flere af spillere reelt for deres fremtid i Skagen, og Lars Olsen indrømmede i aftes en vis utålmodighed.

- Du kan jo se, at der ikke er dukket nye folk op endnu, men jeg går da ud fra, at der kommer et par nye folk, og det er det, som jeg og ledelsen arbejder efter.

- Til dagens anden træning var der jo kun 12 mand inde på grønsværen, og selv om nogle af dem på sidelinjen godt kunne have spillet, hvis de absolut skulle, så viser det situationen, sagde træneren om det transfervindue, som løber helt indtil slutningen af august.

- Men I kan jo også sælge spillere?

- Ja, vi ved jo, at hvis vores angribere indleder sæsonen med at score fire-seks mål, så bliver der bud efter dem, så vi skulle da helst have vores indkøb på plads så tidligt som muligt. Sådan har enhver træner det jo, og så snart indkøbene er der, må transfervinduet godt lukke, sagde Olsen, der godt ved, at Peter Utaka og Njogu Demba-Nyrén har potentialet til at blive transfer-trækplastre.

Det bekræftes i træningslejren, hvor Utaka de første dage piskede mål efter mål ind, og tirsdag var det Demba-Nyrén, der med perfekt teknik og enorm spændstighed viste en effektivitet, som ofte var savnet i foråret.

Runström spares

Men svenske Björn Runström spares stadig til en vis grad i træningen, og unge Anders K. Jacobsen får på samme vis svært ved at fortrænge nogle af de to mørke mænd. Det lurer i kulissen, at der skal hentes en ekstra klasse-angriber, for OB skal i efteråret forsvare både sølvet og gå efter de nye Euro League-udfordringer, der ved kvalifikation til gruppespillet kan rumme mindst seks ekstra kampe.

- Jeg kunne i foråret se, at vi i til tider i den tredje kamp på en uge havde svært ved at finde de nye kræfter og spillere til at levere det afgørende ekstra, sagde Lars Olsen, inden han satte kursen mod badehotellet, som ligger få hundrede meters travetur fra stadion.

Og måske sprang den mys-tiske mørke angrebshest op fra en af klitterne.

Spænding i varmedisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce