Frede og Mary i børnehave

Se billedgalleri
Kronprinsparret sang med på "Den lille frække Frederik", da de blandt andet besøgte en dansk børnehave hos det danske mindretal i Tyskland onsdag. På rådhuset i Flensborg stod håndboldspiller Lars Christiansen klar med byens gave: Signerede trøjer fra byens håndboldhold til prins Christian og prinsesse Isabella.

Frede og Mary i børnehave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kronprinsparret mødt med mange spørgsmål, da de besøgte det danske mindretal syd for grænsen. De måtte blandt andet svare på, om en prinsesse har guldsko.

Har en prinsesse virkelig guldsko, ville børnene i en dansk børnehave syd for grænsen vide, da de onsdag fik kongeligt besøg. Og kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fortalte både om guldsko, diademer, og om hvem der laver maden på slottet, da de talte med de nysgerrige børnehavebørn.

Kronprinsessen kunne fortælle, at hun faktisk har guldsko, men at de ikke er af ægte guld. Ifølge Frederik ville det også være alt for besværligt at gå i sko af ægte guld, for de ville være alt for tunge. Kronprinsen, der i øvrigt blev modtaget af børnehavebørnene med sangen "Den lille frække Frederik", kunne også fortælle, at selv om kronprinsparret sjældent laver mad selv, så kan han lave en særdeles velsmagende chokolade-kiksekage.

Kronprinsparrets besøg i børnehaven var led i et større besøg hos det danske mindretal syd for grænsen. Frederik og Mary blev modtaget på Flensborg Rådhus, hvor mange af de danske håndboldspillere i Flensborg-Handewitt også var til stede. Blandt dem landsholdsspiller Lars Christiansen, der stod for at overrække en gave til kronprinsparret. De fik to spillertrøjer påskrevet "Isabella" og "Christian", og kronprinsen lagde blandt andet særligt mærke til, at trøjerne var af det danske mærke Hummel. Kronprinsparret besøgte også Duborg-skolen og Flensborghus i Flensborg, inden besøget sluttede af med et besøg i kirken i Flensborg.

Frede og Mary i børnehave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce