Samme knivstikker i Nyborg og Odense

Politiet ledte efter spor på parkeringspladsen på Vestre Stationsvej onsdag aften efter knivstikkeriet.
Foto: Kim Rune

Samme knivstikker i Nyborg og Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årige S.P. er dømt for at stikke familiefar ned på åben gade i Nyborg. I onsdags førte han kniv igen i sagen fra Vestre Stationsvej i Odense. Det seneste offer fik hjertestop flere gange efter stikkene, men blev genoplivet.

Den 28-årige S.P. fra Odense-forstaden Vollsmose, som i november blev dømt for at stikke en 46-årig familiefar ned på åben gade i Nyborg, slog onsdag aften til i et nyt blodigt knivopgør.

Det kunne lade sig gøre, fordi S.P. ankede dommen på to og et halvt års fængsel i byretten, og siden har han været på fri fod, mens sagen venter på at blive taget op igen i landsretten.

Fik 20 portioner blod

Kniven, som den 28-årige formentkig ført ei onsdags, perforerede både lunger og hjerte i en sådan grad, at det 30-årige offer fik flere end 20 portioner blod.

Manden fik i ét tilfælde hjertestop i flere minutter, inden det lykkedes at få liv i ham igen, oplyser kilder i Fyns Politi over for Fyens Stiftstidende.
Fakta
- Det er meget tragisk, at en mand, der burde sidde fængslet, begår ny kriminalitet, mens man venter på at få sagen afklaret.

Retsudvalgsformand rystet

At den samme mand, som for to år siden stak den 46-årige Gert Søgaard ned i Nyborg, nu igen er indblandet i et kniv-opgør, ryster formanden for Folketingets retsudvalg, Peter Skaarup (DF):

- Det er meget tragisk, at en mand, der burde sidde fængslet, begår ny kriminalitet, mens man venter på at få sagen afklaret, siger Peter Skaarup.

- Det aktualiserer behovet for, at sådan nogle retssager kommer til at køre meget hurtigere.

Også Trine Søgaard, der er gift med en i dag psykisk nedbrudt Gert Søgaard, og som oplevede, hvordan deres sag strandede på grund af en procedurefejl i Fyns Politi, er chokeret over, at samme knivstikker nu igen er på spil:

- Jeg er rystet lige nu, også fordi man så kan se, hvad han er for en skidt karl. Hvorfor er han ikke kommet ind for længe siden? Det er uhyggeligt at tænke på, siger Trine Søgaard.

Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag.

Samme knivstikker i Nyborg og Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce