På jagt efter 500.000 kroner

Formanden for Asperup-Roerslev Lokaludvalg, Rasmus Juel Enemærke, og ikke mindst børnene i Båring og omegen vil gerne have en legeplads på denne grønne plet for enden af Læsøvej.
Foto: Hans Østergaard

På jagt efter 500.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De har en grøn plet til formålet. De har masser af entreprenører, som gerne vil hjælpe med gravearbejdet.

Men de har ikke penge til den legeplads, som mangler i Båring.

Befolknings- og børnetallet er steget pænt i Båring om omegn de seneste år, men en offentlig legeplads byder området ikke på.

Det vil legepladsudvalget under Asperup-Roerslev Lokaludvalg nu gøre noget ved.

I dag indledes jagten på sponsorer, så legepladsen med redskaber til i alt næsten en halv million kroner kan realiseres.

I første omgang kontaktes 30 virksomheder. En bruttoliste rummer yderligere 140.

- Vi er klar over at vi, i forhold til finanskrisen, har valgt et temmelig uheldigt tidspunkt at sætte dette meget ambitiøse projekt i søen. Men børnenes ønske om en legeplads er ikke mindsket af finanskrisen, og når så mange forældre aktivt har bakket op om legepladsudvalget, så forsøger vi at trodse krisen, og håber derfor på opbakning fra de lokale virksomheder, siger Ulrik Andersson, formand for legepladsudvalget.

Formanden for lokaludvalget, Rasmus Juel Enemærke, istemmer:

- Selvfølgelig håber vi på at få alle pengene, men det er nok urealistisk. Kunne vi få 150.000 kan beløbet formentlig fordobles via LAG-midlerne (Lokal Aktions Gruppe, der har to millioner kroner til projekter i oplandet red.). Og så er vi kommet et godt stykke vej, siger Rasmus Juel Enemærke.

Privatpersoner og virksomheder, der ikke får et brev fra lokaludvalget er også meget velkomne til at støtte projeket, understreger Ulrik Andersson.

På jagt efter 500.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce