Sundheds- og helsemessen er omgærdet af mystik med bl.a. clairvoyance, naturslik, terapi, håndspålæggelse og dating for spirituelle
Helsemesse: Straks, når man nysgerrigt træder ind til Helse- og Sundhedsmessen forføres man i mystik, og man kan med rette spørge sig selv, om det virkeligt kan passe, når magiens mestre med dybsindige ord, massage, håndspålæggelse eller horoskoplæsning kan få kroppen i balance eller skabe bedre liv.

På vej ud fra hallen i Odense Congress Center kan man, og det er vel ikke overraskende, konkludere, at det må være helt op til alle og enhver, med og uden dårligdomme, at kaste sig ud i en verden, der i sidste ende handler om tro, håb og måske kærlighed.

Eller "være sin egen lykkes smed", som Nils Anderson fra Skårup i dag kl. 14 vil tale om.

Indianer fra Ejby

Blandt alternative behandlere som numerologer, aurafotografer, clairvoriante , sundhedsapostle, spirituelle eksperter og helsekøbmænd fandt vi indianeren Takanaiya Schanne fra Ejby her på Fyn, der smilende delte gavmildt ud af de særlige energier, hun fik fra sine pelsede kraftdyr.

- Jeg lever i det og af det, sagde kvinden, der renser folk for alt det, der ikke gør godt.

Indianerdamen gør meget ud af det ceremonielle, der er ligesom en duft af fjer, bue og pil.

Universet er med

- Jeg nedstammer direkte fra indianerne, har indiansk blod i årerne, jeg lever i den spirituelle verden og samarbejder med universet, lød det fra shamanhulen.
  • Fyens Stiftstidende