Gratis sangbog


Gratis sangbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUSIK: Alle skoler i hele Danmark modtager 29. januar og derefter en kasse med 30 sangbøger, sidste projekt fra Sangens År 2008 og første projekt i den helt nye 3-årige kampagne «Syngelyst«.

- Sangbogen «Ringe i vandet« med 123 sange til skolens mellemste klassetrin kan bruges i alle skolens fag og være grundlaget for skoleårets fælles morgensang, siger Henrik og Inge Marstal, som har været redaktører på sangbogen.

Sangene er mangfoldige og spænder fra folkeviser og salmer og højskolesange og nyere danske sange, og også de etniske folkesange er med.

- Omkring 10 procent af eleverne i folkeskolen har forældre af anden etnisk herkomst. De kan få glæde af de 10 procent etniske sange fra Bosnien-Hercegovina, Sri Lanka, Pakistan, Afghanistan, Iran, Irak og Tyrkiet/Kurdistan, siger redaktørerne.

Sangene fra «Ringe i vandet« vil blive indsunget af børn fra Danmarks Radios korskole og derfor blive tilgængelige på www.dr.dk/skole/123 sange - til inspiration for de lærere, der gerne vil lære eleverne nye sange.

Projekt «Syngelyst« er iværksat af Undervisningsministeriet, Velfærdsministeriet og Kulturministeriet i samarbejde med DR og Bikubenfonden.

Gratis sangbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce