Fest for frivillige og mestre


Fest for frivillige og mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hyldest, middag og dans i Nordfynshallen for aktive nordfynboer

NORDFYN: Nordfynshallen i Bogense havde i går aftes fint besøg.

Hallen lagde nemlig gulv til Nordfyns Kommunes store foreningsfest. Og det betød, at godt 300 frivillige og aktive fra nordfynske klubber og foreninger var på plads.

Foreningsfesten giver Nordfyns Kommune en mulighed for at hylde det store, frivillige arbejde - og dele kommunale påskønnelser ud til blandt andre fyns- og danmarksmestre.

De mestre, der havde opfyldt kriterierne, blev derfor hædret en efter en. Mestrene repræsenterede flere forskellige klubber og sportsgrene, men det var dog aktive fra de nordfynske skytteforeninger, der for alvor havde ramt plet ved Fyns- og Danmarksmesterskaberne 2008.

Således talte listen over udøvere en lang række skytter under og over 18 år fra Otterup Skytteforening, Hindevad-Hårslev Jagtforening, Standager Skydecenter og Særslev Skytteforening.

Før festen blev skudt i gang, var det en tilfreds formand for Folkeoplysningsudvalget i Nordfyns Kommune, der så frem til at være med til at hylde de frivillige og udøverne:

- Det er vigtigt at påskønne foreningerne, og jeg vil gøre meget ud af at fortælle, at det er en ære at blive indstillet til hæder, sagde Jens Otto Dalhøj.

Bedre timing

Sidste år måtte festen aflyses på grund af manglende tilslutning. Men i år havde kommunen altså haft mere held med at trække folk til:

- Sidste år var vi inde i marts, og så faldt festen sammen med en del gymnastikopvisninger. Samtidig har vi været tidligere ude med meldinger til foreningerne, end vi var sidste år, forklarede Jens Otto Dalhøj.

Ud over påskønnelse bød festen også på spisning og underholdning for de frivillige og mestrene. Således spillede bandet Group Next Door op til dans, da spisningen var klaret.

Fest for frivillige og mestre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce