Rikke Møller genfødt ved EM


Rikke Møller genfødt ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STO-svømmeren er stolt af sit danske rekord- hattrick i Kroatien

SVØMNING: Det var ikke kun den danske europamester Jeanette Ottesen, der efter både guld og bronze på sidstedagen af EM på kortbane i Kroatien sendte mundvigene stik mod nord.

Også fynske Rikke Møller Pedersen har leveret imponerende resultaterne i det hurtige kroatiske klor, hvor hun satte danske rekorder i samtlige sin tre discipliner, 50, 100 og 200 meter brystsvømning.

- Jeg er rigtigt, rigtigt tilfreds og kunne ikke have ønsket mig mere af dette mesterskab. Jeg har overrasket mig selv og er blevet vakt til live igen efter at have ligget stille længe. Nu får jeg endelig pay-off af det arbejde, jeg har udført under træningen, jublede fynboen.

Hun slettede i Kroatien blandt andet personlige rekorder, der var sat helt tilbage i juniortiden for fire år siden.

- Det er en kæmpe motivation og betyder, at jeg ikke længere er så meget i tvivl. Jeg har været usikker, fordi jeg ikke rigtigt fik det, jeg trænede, ud under stævnerne, forklarer hun.

Især fredagens danske rekord på den længste distance var imponerende. Her slettede Rikke Møller Pedersen med tiden 2.23,55 Britta Vestergaards 14 år gamle rekord med hele 2,25 sekunder.

- Jeg havde ikke troet, at jeg kunne svømme så hurtigt. Det er ikke den distance, jeg er mest rutineret i, så det var rigtigt lækkert.

Lidt malurt i bægeret blev der dog dryppet i fynboens ende af bassinet, da hun i 100 meter-finalen i går svømmede mere end et sekund langsommere end i semifinalen.

- Vi lagde en lidt anden plan. Jeg satsede alt og var hurtigt ude efter de første 50 meter, men de sidste 25 var ret hårde, og det gik bare ikke. Men jeg er tilfreds med at have givet alt i posen, siger Rikke Møller Pedersen, der samlet kommer hjem med en 6., 7. og 8. plads i de individuelle discipliner.

Mesterskaberne i Kroatien er historisk set de bedste for et dansk landshold nogensinde. Foruden seks medaljer - en guld, to sølv og tre bronze - er det blevet til en lang række finalepladser og rekorder.

Rikke Møller genfødt ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce