Pistolmand dømt i bandekrig

I weekenden den 20 og 21. september stødte rockere og deres sympatisører sammen med folk fra indvandrermiljøet, og det endte blandt andet i skyderi ved rockernes klubhus på Petersmindevej. Her undersøger politietfolk fundet af et projektil ved den blinde del af vejen, der fører ned til rockers klubhus.
Foto: Jørgen Hansen

Pistolmand dømt i bandekrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig fik 10 måneders fængsel for skarpladt pistol. Nu er Hells Angels-præsidenten på vej på anklagebænken

ODENSE: Så blev den tredje mand i den verserende fynske bandekrig idømt fængsel ved byretten i Odense.

I sidste uge fik to medlemmer af Hells Angels-afdelingen AK 81 henholdsvis 12 og 15 måneders fængsel, og torsdag formiddag måtte en 32-årig etnisk dansk mand så indkassere 10 måneders fængsel, fordi han i september blev anholdt med en skarpladt pistol på Ejby Møllevej.

Manden blev vækket af en politipatrulje, der fandt manden siddende sovende i bilen med pistolen liggende klar på taget af bilen.

Ved retsmødet erkendte den 32-årige da også, at det var hans pistol, men da der kun var tale om et enkelt våben i modsætning til de tre skarpladte pistoler, som de to andre rockersupportere gik rundt med, kunne den 32-årige nøjes med 10 måneders fængsel.

Og selv om man hos politiet er overbevist om, at manden fungerede som vagtmand og har en tæt tilknytning til Hells Angels, så bedyrede han i retten, at han skam var venner med begge parter i konflikten. Samtidig forklarede han dog, at han ikke så meget at gøre med rockerne mere.

Uanset hvilken side han er på, så bliver han nu sendt direkte til afsoning, så snart der bliver plads i et fængsel. Og indtil da må han blive i den arrestcelle han har siddet i siden midten af september.

Fart på straffesagerne

Og med de første domme sætter anklagemyndigheden og byretten nu fart på straffesagerne mod deltagerne i bandekrigen.

Allerede midt i december kommer den næste sag for. Der er tale om en søn af en Hells Angels-rocker og medlem af AK 81, der angiveligt skulle have forsøgt at stikke en indvandrer ned ved en hashklub i Ny Vestergade.

Og mellem jul og nytår er det, Hells Angels' tidligere præsident Henrik Bøgh Horsted og fire supportere, der dagen efter skyderiet mod klubhuset på Petersmindevej blev anholdt under en storstilet razzia, hvor politiet fandt flere våben i klubhuset.

Og som de sidste inden nytår skal to indvandrere, der gennembankede en mand med en kølle i en pornoforretning, i retten, tiltalt for grov vold.

I sagen om det indtil videre sidste overfald i bandekrigen sidder to unge indvandrere stadig varetægtsfængslet, men deres straffesag er endnu ikke berammet i byretten.

To fuldgyldige medlemmer af Hells Angels og en supporter sidder også varetægtsfængslet, men det er for narkohandel og i den sag har det længere udsigter med en dom.

Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag

Pistolmand dømt i bandekrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce