HA-rocker anholdt i narkosag


HA-rocker anholdt i narkosag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medlem af Hells Angels i København anholdt og fængslet i fynsk narkosag

ODENSE: De er pressede, rockerklubben Hells Angels, der midt i den verserende krig med indvandrerbander flere steder i landet nu også mister medlemmer på gaden, fordi politiet anholder dem i forbindelse med narkohandel.

Natten til tirsdag lykkedes det for politiet at få anholdt en 43-årig mand på Sjælland i forbindelse med en narkosag mod rockerne på Fyn.

Manden er fuldgyldigt medlem af Hells Angels i København og har gennem længere tid været eftersøgt af politiet på Fyn.

Rockeren blev i går middag fremstillet i et grundlovsforhør i byretten i Odense for dobbelt lukkede døre, fordi hensynet til politiets efterforskning kræver, at offentligheden ikke kan lytte med.

Ikke flere i kikkerten

Lederen af Fyns Politis afdeling for bandekriminalitet, Kirsten Fischer, bekræfter dog, at man har anholdt og fået varetægtsfængslet rockeren frem til den 25. november.

- Og som det ser ud lige nu, venter vi ikke flere anholdelser, siger Kirsten Fischer.

To andre mænd med tilknytning til Hells Angels sidder allerede fængslet i samme sag.

Den ene er en 37-årig håndlanger hos Hells Angels i Odense, den anden er Odense-klubbens 38-årige krigsminister, der indtil sin fængsling stod for støttegruppen AK 81, der er kendt for at gøre det beskidte arbejde for rockerne i den verserende bandekrig.

Flere narkodømte

Begge mænd har for øvrigt allerede fået forlænget deres varetægtsfængsling en gang, så de nu først skal i retten igen den 20. november.

Politiet skred til anholdelsen af de to første den 25. september, da den 37-årige håndlanger forsøgte at slippe væk fra politiet i en varevogn på Sommerfuglevej i Hjallese.

Han endte med at påkøre en politibil, men blev stoppet alligevel. Og kort efter anholdt man den 38-årige HA-rocker.

Det er langt fra første gang, at rockerklubbens medlemmer i Odense sættes i forbindelse med narkohandel, selv om de stadig fastholder blot at være en motorcykelklub og ikke en kriminel bande.

Både klubbens tidligere præsident og en tidligere krigsminister blev sidste år idømt henholdsvis fire og 10 års fængsel for handel med store mængder hård narkotika.

HA-rocker anholdt i narkosag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce