Ny anholdelse i bandekrig


Ny anholdelse i bandekrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig indvandrer anholdt og fængslet for knivoverfald på Thomas B. Thriges Gade. Politiet samler sagerne

ODENSE: De var fire, der henholdsvis stak med en kniv og slog med en kølle eller en hammer, da en 23-årig mand med tilknytning til rockerstøttegruppen AK 81 onsdag aften i sidste uge blev overfaldet på Thomas B. Thriges Gade.

Og nu er politiet med anholdelsen og fængslingen af en mulig gerningsmand nummer to langsomt ved at optrevle gruppen af hætteklædte unge overfaldsmænd.

- Vi fik anholdt en 22-årig ung mand i Vollsmose lørdag eftermiddag, og søndag blev han varetægtsfængslet for lukkede døre i byretten, siger efterforskningsleder Niels Christian Larsen hos Fyns Politi.

Dermed sidder to unge med indvandrerbaggrund nu varetægtsfængslet for overfaldet på den 23-årige, som politiet kæder sammen med den verserende bandekrig.

Dagen inden havde folk, formentlig med tilknytning til Hells Angels og deres støtter i Odense, skudt mod en hashklub for indvandrere i Skibhuskvarteret, og hos efterforskerne er man ikke blinde for, at overfaldet dagen efter var en hævn for angrebet.

Sigtet for drabsforsøg

Den 23-årige kørte rundt i en firehjulstrækker med sin 20-årige kæreste, da han pludselig så fire unge hætteklædte mænd træde ud af en bil i et kryds i Thomas B. Thriges Gade og Ejlskovsgade.

Det fik ham til at springe ud af bilen og forsøge at stikke af til fods.

På Thomas B. Thriges Gade ved Skibhusvej indhentede de fire ham, gennembankede ham og stak ham flere gange med en kniv. Blandt andet to gange i den ene balle.

Da den 23-årige efter overfaldet blev indbragt på Odense Universitetshospital, svævede han mellem liv og død, og derfor sigtes de to fængslede i sagen også begge for drabsforsøg.

Begge nægter sig dog skyldige, men det er sket for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning og politiets muligheder for at få fat på de sidste to overfaldsmænd.

Politi samler sager

Og hvor langt man er i forhold til også at kunne anholde de to andre, vil politiet endnu ikke sige noget om.

For at holde styr på alle sagerne i den verserende bandekrig i byen er alle sager nu samlet under Niels Christian Larsens ansvar.

Han fungerer normalt som leder af lokalpolitiet i Nyborg, men er kaldt ind for at give de øvrige folk i afdelingerne for bandekriminalitet og afdelingen for særlig farlig kriminalitet ro til at efterforske sagerne.

Ny anholdelse i bandekrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce