HA klar til at opruste på Fyn

Jørn Jønke Nielsen.
Foto: Polfoto

HA klar til at opruste på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hells Angels er parat til sende folk til Odense, hvis der fængsles eller falder for mange i opgøret med indvandrere

Hells Angels er klar til at sende flere medlemmer til Fyn for at fylde hullerne efter dem, der i den igangværende bandekrig med grupper af kriminelle indvandrere er blevet fængslet.

Rockerklubbens fynske afdeling har allerede måttet se 11 mænd blive fængslet, og så sent som onsdag aften blev en 23-årige mand med relation til HA-støttegruppen AK 81 stukket ned af indvandrere på Thomas B. Thriges Gade i Odense.

Masser af folk

Alligevel har rockerne ingen planer om at trække sig. Snarere tværtimod.

- Det bliver der ikke tale om. Hvis der bliver for få folk i Odense, så sender vi bare nogle flere. Vi har masser af dem, lyder det selvsikkert fra rockernes nyligt løsladte talsmand Jørgen "Jønke" Nielsen, da Stiftstidende fangede ham på en mobiltelefon i Tyskland.

Og at Jørn "Jønke" Nielsens udtalelser ikke kun er tomme ord, har politiet allerede ved selvsyn konstateret ved klubhuset på Petersmindevej i det østlige Odense, hvor der er dukket mange nye ansigter op på det seneste.

- De har en vagtordning, der skal fungere, og for at den kan det, er man nødt til at trække folk ind, og det har vi da også allerede set, siger Kirsten Fischer, der er leder af Fyns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Hos rockerne styrer vagter overvågningssystemerne og den store elektriske rulleport, der er eneste ind- og udgang til området.

Den 23-årige AK 81'er blev kort før midnat onsdag stukket ned, da han forsøgte at stikke af fra et hætteklædt tæskehold.

Han blev stukket flere gange på kroppen og blandt andet to gange i den ene balle. Samtidig fik han bank med noget, der kan have været en kølle eller en hammer.

- Han var i livsfare, da han blev bragt til hospitalet, men hans tilstand er stabil, og han er uden for livsfare, siger lederen af Fyns Politis drabsafdeling, Jack Liedecke.

Først i går eftermiddags var han i en tilstand, hvor politiet kunne afhøre ham om overfaldet. Det skete på den afdeling på Odense Universitetshospital, hvor han er indlagt.
Fakta
Fyns Politi: - De har en vagtordning, der skal fungere, og for at den kan det, er man nødt til at trække folk ind.

Hurtig hævnaktion

Overfaldet på AK 81'eren skete bare 25 timer efter, at personer, formentlig fra AK 81, tirsdag aften affyrede en maskinpistolsalve mod en hashklub for indvandrere i Thorbeksgade i Skibhuskvarteret i Odense.

Selv om regnskabet nu står lige mellem de to parter med tre alvorlige angreb fra hver side, tror politiet ikke, at freden vil sænke sig.

- Selvfølgelig er vi opmærksom på, at der skal betales tilbage, og det er blandt andet også derfor, at visitationszonen er blevet opretholdt, siger Kirsten Fischer.

I en visitationszone må politiet kropsvisitere alle borgere, uanset om de har en mistanke til den pågældende eller ej. Zonen er indtil videre forlænget til den 3. november.

Læs mere i Fyens Stiftstidende fredag

HA klar til at opruste på Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce