Posten straffer pladebutik

Niels-Jørgen Simonsen (billedet) har lukket for billetsalg til Postens koncerter gennem pladebutikken Moby Disc. Her overvejer indehaver Per Ellehauge Pedersen, om han fortsat skal sponsere det regionale spillested med godt 15.000 kroner om året. Arkivfoto

Posten straffer pladebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leder af regionalt spillested vil ikke at sætte tal på billetsalget efter kritik af efterårets koncert-program

Det regionale spillested Posten har lukket for sit billetsalg gennem pladebutikken Moby Disc i Odense, efter at en medarbejder i butikken har kritiseret spillestedets program i efteråret.

Spillestedets leder, Niels-Jørgen Simonsen, opsagde i en mail samarbejdet med Moby Disc samme morgen, som Fyens Stiftstidende kom på gaden med Martin Petersens kritik.

Martin Petersen driver også pladeselskabet Tryghed & Tristesse og kritiserede som andre Postens efterårsprogram. Han konstaterede, at Moby Disc næsten ikke solgte billetter til spillestedet. Derimod solgte butikken mange billetter til Team Karate, der arrangerer koncerter på Magasinet i Odense.

Ifølge Niels-Jørgen Simonsen var oplysningerne et tillidsbrud, men det afviser indehaveren af Moby Disc, Per Ellegaard Pedersen.

- Vi har ikke misbrugt nogens tillid. Martin gav udtryk for en holdning, og jeg er selv også selv dybt skuffet over efterårets program, forklarer Per Ellegaard Pedersen.
Martin Petersen udtalte sig om Postens billetsalg i efteråret, nu kræver Posten ham fyret.
Martin Petersen udtalte sig om Postens billetsalg i efteråret, nu kræver Posten ham fyret.
Foto: birgitte heiberg

En vendetta

Indehaveren ser lukningen af billetsalget som en personlig vendetta fra Niels-Jørgen Simonsens side mod Martin Petersen, som tidligere har udtalt sig kritisk om Posten.

Per Ellegaard Pedersen kontaktede Postens bestyrelsesformand Per Borchsenius og blev dagen efter ringet op af Postens daglige leder.

- Beskeden lød, at vi ikke måtte sælge billetter så længe, at Martin var ansat - og det er vi da kede af. Det koster os nogle kunder, og alle her ser gerne, at Posten kommer op at stå, siger Per Ellegaard Pedersen.

Niels-Jørgen Simonsen afviser, at opsigelsen af billetsalget er knyttet til ansættelsen af Martin Petersen. Men årsagen er god nok.

- I min optik er det at udlevere fortrolig information. Vi kan ikke have en ekspedient i en pladebutik, som fortæller den slags ude i byen. Jeg vil gerne have lov at bestemme, hvordan vi udlægger vores forretning. Det skal han slet ikke have en mening om, siger Niels-Jørgen Simonsen.

- Men hvad er de fortrolige oplysninger, han har jo ikke oplyst konkrete tal for salget?

- Vores billetsalg er intern information. Salgstal er en sag mellem Billetten (Billetten.dk. red.) og os. Det skal en tredjepart ikke kommentere i avisen, fastslår Niels-Jørgen Simonsen.

- Men hvor mange billet- ter har I solgt til efterårets koncerter?

- Det gider jeg ikke spilde min tid på at oplyse dig om. Jeg har travlt nok med alt muligt andet. Billetsalget er ikke vigtigt, det er musikken, siger Niels-Jørgen Simonsen.

- Har du opbakning fra din bestyrelsesformand i beslutningen om at lukke for billetsalget i Moby Disc?

- Det er en forretningsmæssig beslutning, siger Niels-Jørgen Simonsen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra bestyrelsesformand Per Borchsenius, som er i udlandet.

Posten straffer pladebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce