Kunsten at trække turister til

Kunstneren Karsten Auerbachs forsideillustration til den nye Faaborg Guide.
Foto: Yilmaz Polat

Kunsten at trække turister til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Det kan være lidt af en kunst at fange turisternes opmærksomhed på turistkontorernes hylder - med endeløse rækker af farvestrålende brochurer.

Og netop kunst skal være årets trækplaster i Faaborg Guiden 2004, der kommer på gaden en af de allernærmeste dage.

Faaborgs turistchef, Lene-Marianne Søberg, gik i tænkeboks allerede i sommer, da turistsæsonen var på sit højeste:

- Hvordan får vi skabt en turistbrochure, der skiller sig ud fra mængden, fanger opmærksomheden og skaber interesse for Faaborg? Alle kan prale med skov, strand eller smukke huse. Derfor har vi i år valgt at sætte fokus på kunst og kultur, som virkelig er et af Faaborgs helst specielle varemærker. Og det gør vi ikke alene inde i turistbrochuren, men også på forsiden, der er meget banebrydende, forklarer turistchefen.

Den lokale kunstner, Karsten Auerbach, har lavet et maleri med Klokketårnet i centrum og motiver som golf, cykelferie, sejlbåde, havkajakker, badende børn - og så kunstneren selv i det ene hjørne!

- Vi bryder virkelig grænser med et maleri som forsideillustration. Der er en næsten fasttømret tradition for glansbilledagtige fotografier, når det drejer sig om turistbrochurer, så vi håber meget, at Faaborg Guiden vil blive plukket ud blandt de mange, fortsætter Lene-Marianne Søberg, der også oplyser, at formatet er nyt, nemlig A5.

Det er mere handy og på samme størrelse som mange af de øvrige fynske turistbrochurer - et led i den fynske samarbejdsstrategi på turistområdet.

Faaborgs turistbrochure 2004 er trykt i 60.000 eksemplarer - 10.000 mere end sidste år, hvor man løb tør, inden sæsonen var slut.

Kunsten at trække turister til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce