- Jeg er træt af mediemøllen

TV 2 valgte at tage billederne ned igen.
Foto: Sandra Virkus/Fyens Stiftstidende

- Jeg er træt af mediemøllen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborgmaleren Hans Christian Poulsen vil ikke længere udtale sig om sine malerier på TV 2.

KUNST: Billedkunstner Hans Christian Poulsen vil ikke længere udtale sig om de malerier, der mandag eftermiddag blev fjernet fra TV 2's lokaler på Kvægtorvet i Odense.

- Efter at jeg har set resultatet af TV 2/Fyns besøg hos mig mandag aften i fjernsynet, er jeg ikke mere interesseret i at være i mediernes søgelys, siger Hans Christian Poulsen, der ellers de seneste dage ikke har haft problemer med at udtale sig om de malerier, som TV 2 mandag eftermiddag fjernede fra Kvægtorvet under stor medieopmærksomhed.

Men nu er det slut. Hans Christian Poulsen vil ikke længere udtale sig.

TV 2/Fyns indslag med Poulsen blev bragt under overskriften "Ingen synlige kønsorganer på Kvægtorvet". Her så man kunstneren tage imod sine malerier i hjemmet i Svendborg, hvor naboens udhus nu skal huse de store billeder af mere eller mindre nøgne kvinder og børn.

Malerierne skulle ellers have hængt på Kvægtorvet måneden ud på bestilling af personalets kunstforening.

- Jeg synes, vi har et ansvar, både over for de ansatte og over for de mange danskere, som kommer på besøg. Her kommer mange børn, og jeg synes ikke, vi kan tillade os at vise de billeder frem, fordi de tangerer pornografi, sagde programdirektør Palle Strøm, TV 2, til Stiftstidende tirsdag.

Også gal i 2004

Hans Christian Poulsen var også i medierne i 2004. Dengang var anledningen den samme: En kvindelig tilskuer til en af hans kunstudstillinger på SAK i Svendborg anmeldte ham til politiet for anstødelige billeder.

Kunstneren, der er 64 år, arbejder både med maleri og grafik. Han er uddannet på Kunstakademiet i København, og hans væsentligste udsmykningsopgave har været i Bycentret i Tinghusgade i Svendborg.

Hans Christian Poulsen er medlem af kunstnergruppen Baal i Svendborg og har været det siden 1992.

- Jeg er træt af mediemøllen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce