Rockere rykker ind i industrikvarter

750 kvadratmeter i et plan har rockerne nu at boltre sig på i industrikvarteret på Petersmindevej. Huset blev købt den 1. april, og siden har man været i gang med at bygge om.
Foto: John Fredy

Rockere rykker ind i industrikvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hells Angels i Odense har fået nyt klubhus i industrikvarter - tættere på deres direkte modstandere.

ODENSE: Endnu syner det ikke af meget, rockerklubben Hells Angels' nye hovedkvarter i Odense.

Der er endnu intet klublogo på ejendommen. Kun navnet skrevet med små sorte bogstaver på den hvide postkasse på hegnet fortæller, at Petersmindevej 20 er Hells Angels nye hjemsted, efter at de i december sidste år rømmede deres gamle klubhus i Skt. Jørgens Gade - en lille kilometer fra det nye sted.

Og ligesom i Skt. Jørgens Gade, hvor alle vinduer var barrikaderet med træplader for vinduerne, skal dagens lys tilsyneladende heller ikke skinne ind på rockerne i deres nye klubhus.

Et højt hegn og træplader for vinduerne ud mod vejen skal hindre nysgerrige blikke og ikke mindst angreb, som det der for et par år siden kostede alle ruder i deres gamle klubhus.

Her stødte rockerne sammen med grupperinger i byens indvandrermiljø efter et knivopgør på et diskotek, og hos Fyns Politis specialafdeling for organiseret kriminalitet er man overbevist om, at rockerne med det nye klubhus vil til at markere sig igen i byen.

- Det, at de barrikaderer sig bag plader og høje hegn, tager vi som et klart tegn på, at rockerne vil til at manifestere deres position i byen. Efter at de lukkede deres gamle klubhus, lå det hele lidt dødt i en periode. Men med det her vil de nok til at vise, at de stadig lever og er til stede i byen, siger lederen af specialafdelingen, Kirsten Fischer.
Grafik: Gert Ejton
Grafik: Gert Ejton
Foto: John Fredy

Grupper i røre

Hos politiet har man kendt til rockernes nye adresse gennem længere tid, og som de øvrige bande-agtige grupperinger i byen er de under nøje overvågning

- Vi vil stadig betegne situationen mellem rockerne og de øvrige grupperinger, vi har set, som værende spændt. Og i det hele taget virker det, som om alle rører på sig, siger Kirsten Fischer.

Mens de fuldgyldige medlemmer af klubben har forholdt sig i ro, så har det været deres ungdomsafdeling AK 81, der har taget tævene og sammenstødene.

Og med købet af ejendommen har klubben, der har flere fremtrædende medlemmer siddende bag tremmer med langvarige narkodomme, god plads at boltre sig på.

750 kvadratmeter værksted er der på matriklen, hvor byggeaffald og trillebøre på siden vidner om, at en ombygning er i gang.

Da Stiftstidende var forbi en almindelig hverdag ved frokosttid, var der ikke noget liv ved huset. Kun en stor sort Mercedes holdt parkeret tæt på klubhuset trods et parkeringsforbud i den side af vejen.

Ifølge naboer på vejen, der fortrinsvis huser firmaer, er det da også mest i weekenderne, at der er aktivitet i huset.

Rockere rykker ind i industrikvarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce