Ukendt stof måske bag 18-årigs død


Ukendt stof måske bag 18-årigs død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nu uvist, hvilket stof der i sidste ende slog 18-årige Kenneth Nielsen ihjel. For hans mor spiller stoffets kemi dog ingen rolle.

ULLERSLEV: Måske var det alligevel ikke methamfetamin, der dræbte den 18-årige Kenneth Nielsen fra Ullerslev. Et forholdsvis ukendt stof har nemlig fundet vej til Danmark - nærmere bestemt Østfyn.

Indtil i onsdags har politiet fastslået, at Kenneth Nielsen døde af den methamfetamin, som han tog til en fest i Nyborg. Efter flere krampeanfald og med fråde om munden blev han kørt til OUH, hvor han døde 2. maj efter at have ligget i koma en uge.

Umuligt at sige

Nu har man imidlertid fundet ud af, at Kenneth Nielsen også havde stoffet mephedron på sig. Det har naturligvis sat teorier i gang, om det muligvis kan have været det, der dræbte den 18-årige mand fra Ullerslev.

- Vi har lige fået svaret på prøverne i dag (i går red.), og det er umuligt for dem at sige, hvad der slog ham ihjel, fortæller hans mor, Anette Nielsen. Men for hende er det midt i sorgen ikke afgørende, hvilken kemisk sammensætning stoffet havde, der slog hendes 18-årige søn ihjel.

- Om det er det ene eller det andet er fuldstændig ligegyldigt, siger hun.

Det nye stof, der hidtid kun er set i forbindelse med denne sag, består af methylcatinon, som er kendt som det aktive stof i kath-planterne.

Fordi stoffet hidtil har været ukendt i Danmark, er det derfor endnu ikke ulovliggjort.

Håbløst

Men om det er lovligt eller ej, spiller heller ingen rolle for Anette Nielsen, der nu har mistet sin søn.

- Det er jo fuldstændig håbløst, hvad enten det er lovligt eller ej. Folk skal nok få fat i det alligevel. De køber det jo bare på nettet. Der er intet, du kan gøre ved det. Så langt er jeg da nået i processen, lyder det fra Kenneth Nielsens mor.

Mephedron forårsager bl.a. krampeanfald af den type, som Kenneth havde. Det kan derfor meget vel have været det, der tog livet af ham.

Ukendt stof måske bag 18-årigs død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce