Nogle af Jan Kiwis havfruer, der gik som varmt brød, sidst han udstillede
Foto: Inge Heilesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Piraterne tager over

MARSTAL. Skipperbyens beboere og gæster kan glæde sig til i aften, når der holdes open by night lige til kl. 22.00 med masser af muligheder for at gøre en god handel. I løbet af aftenen vil gaderne også være fyldt med pirater af forskellig observans. Bl.a. er der tilsyneladende en afart, der hedder "Pirattosserne". Det er i hvert fald dem, der trækker syngende gennem byen kl. 20.00, og det er også disse småborgerlige pirattosser, der forhaler til Marineforeningens Hus et par timer senere.

Fredag den 20.juli kl. 15.00 til kl.22.00: Pirataften i Marstals gader

Varm musik

ÆRØSKØBING: I aften inviteres alle interesserede til latin koncert på Ærø Højskole. Deltagerne i Ærø Kurset ved Peter Bak vil spille musik fra varmere himmelstrøg.

Fredag den 20. juli kl. 20.00: Latin koncert på Ærø Højskole i Ærøskøbing

Stjålet jolle

KLEVEN: En lille hvid 12 fods jolle er inden for de seneste dage stjålet i Kleven Havn. Hvornår tyveriet rent faktisk skete, er uvist, da ejeren af jollen ikke kigger til den hver eneste dag.

Uheldig mand

MARSTAL: En ældre mand fra Marstal har på den trælse måde lært, at det ikke er smart at have alle sine personlige papirer, pas, kørekort m.v. liggende sammen med penge, kreditkort osv. i sin bils handskerum. Og ideen synes at være endnu dummere, hvis bilen så ikke er låst. Den ældre herre måtte nemlig konstatere, at den lille sorte herretaske, som han altid havde liggende i handskerummet, var væk, da han skulle bruge den.

Ny i Havehuset

ÆRØSKØING: Medlemmerne af Ærø Kunstforening afløser hinanden som perler på en snor i Havehuset bag Dommergården i Ærøskøbing. Når denne uges udstiller, Edda Riise har pakket sammen, afløses hun af Ulla de Frey, der har kaldt sin udstilling for "Pil og Papir". Ulla de Frey viser papirskåle og malerier inspireret af pilegrene, men også Ærøengle og andre ting fra sit Bed & Breakfast, som hun har i Kondrups Hus. Udstillingen er åben fra i dag og ugen til og med fredag i tiden kl. 12.00 til 17.00

Lørdag den 21. juli kl. 12.00- 17.00: Fernisering i Havehuset

Flot årsskrift

SØBY: Årsberetningen for Søby Skole er netop udkommet, og skriftet er både flot og meget informativt. En reportage fra turen til Ulveholm giver næsten lyst til at tage med næste år. Desuden er der en grundig indføring i festen for 3., 4., 5. og 6. klasse, den lyder heller ikke, som om den har været kedelig. Endelig indeholder årsskriftet en kraftig opfordring til at melde sig ind i Ærø Musikskole. Næste skoleår vil musikskolen tilbyde undervisning i både blokfløjte, guitar og keyboard på Søby Skole. Derimod foregår klaverundervisningen i Musiklokalet på Marstal Skole. Som vanligt er det Lotte Gellert, der underviser, mens det er Else Munkholm og Helge Bager, der klarer den musikalske legestue for 1. og 2. klasserne - ligeledes på Marstal Skole.

Fra barok til nutid

RISE: Mandag aften er der koncert i Rise Kirke. Jochen Brusch ledsager på violinen Claus Nielsen på orgel. Der er fri entré til koncerten

Mandag den 23. juli kl. 19.30: Koncert i Rise Kirke

Nye havfruer i Pakhuset

MARSTAL: Én af Marstals gamle kendinge på det kunstneriske felt, Jan Kiwi, kommer igen til byen. Fra i morgen og til og med næste søndag udstiller Kiwi i Det Røde Pakhus på Marstal Havn. Udstillingen hedder Øhavets Havfruer 2, og totallet har den forklaring, at Jan Kiwi for to år siden for første gang udstillede sine havfruer fra Øhavet i Pakhuset. Dengang måtte udstillingen dog lukke to dage før tid, idet havfruerne så at sige blev revet væk, så inden ugen var gået, var hvert eneste billede solgt. Men på lørdag kommer Jan Kiwi med en ny sending havfruer fra øhavet, ja, måske er et par af dem ikke engang fra øhavet, men har forvildet sig ind fra de 1000 sømil, som Kiwi på det seneste har sejlet i Middelhavet.

Lørdag den 21. juli kl. 15.00: Fernisering i Det Røde Pakhus på havnen i Marstal

Store navne i sensommerkoncert

SØBYGAARD: Den næste i rækken af de klassiske sensommerkoncerter løber af stablen på onsdag, og det bliver noget af en oplevelse. Den kendte pianist Elisabeth Westenholz spiller med den fuldt så kendte cellist, Kim Bak Dinitzen, og deres program byder på musik af Beethoven, Franz Schuberg, Robert Schumann og Edvard Grieg. Elisabeth Westenholz er uddannet ved Det Kgl Danske Musikkonservatorium med videre studier i Wien. Hun er en meget efterspurgt koncertsolist samt kammermusiker både herhjemme og på den internationale scene. Kim Bak Dinizen betragtes som én af landets absolut førende cellister og har optrådt som solist med de store førende symfoniorkestre, ligesom han har modtaget en lang række priser. Han underviser på Royal College of Music i Manchester og er medlem af Chamber Orchestra of Europe

Onsdag den 25. juli kl. 19.30: Koncert på Søbygaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce