Bo Stief giver sammen med Niels Oldin (bagest) og Jakob Frandsen koncert på Andelen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af musik på Arrebo

ÆRØSKØBING: Restaurant Arrebo i Ærøskøbing tager fat på en forrygende musikuge med en weekend med ingen ringere end Tagel, Olskær & Mydtskov. Allerede mandag tager Mette Juul Duo over, og onsdag den 25. juli slår L. Wood Joy Trio til med vanlig effektivitet, og så er det allerede blevet mandag igen, hvor turen er kommet til Hooters Blues Featuring Travis Haddix.

Indbrud i kajakklub

MARSTAL: Medlemmerne af Marstal Kajakklub fik noget af et chok, da de kom ned og så, at der er blevet klippet et kæmpestort hul i det folietelt, som kajakklubben bruger til opbevaring af stativer med kajakker. Efter at have skåret "mande-hullet" på 40 gange 60 centimeter er de formodede tyve dog tilsyneladende blevet forstyrret, idet det ikke har kunnet konstateres, at noget er blevet stjålet, efter at der har været fri adgang.

Forkert fornavn

ÆRØ: I vores omtale af at Ærø Blomster & Haveservice nu skal sælges, kom vi til at skrive et forkert fornavn på den anlægsgartner, som allerede til august overtager anlsægsafdelingen. John Storm er det naturligvis, der overtager den del af virksomheden. Vi beklager fejlen.

Solfangerne hitter

MARSTAL: Noget så mærkværdigt som at nyhedsværdien stiger i takt med alderen kan konstateres med det store solfangersystem i Marstal Fjernvarme. Hvis man skal dømme efter turisternes interesse vel at mærke. Den topper nemlig i øjeblikket, og der er omtrent ingen grænser for rekorden de to dage om ugen, hvor Jakob Buhl sommeren igennem viser rundt på de store anlæg. - Tirsdag troede vi at have nået en vis rekord med et besøgstal på 44. Men så kom der 63. Det er bare ret vildt, fortæller den ærøske naturguide. Jakob Buhl er faktisk blevet så overrasket over den gevaldige interesse, at han alvorligt har overvejet at slå et slag for, at der etableres en egentlig skiltning på dette verdens største solfangeranlæg, som tilsyneladende stille og roligt har udviklet sig til at være øens største turistattraktion og den bedste "underholdning" for øens gæster, hvilket jo også godt kan varme en ærøbo.

Eventyrlig søndag

ÆRØSKØBING: Næppe har kjøbingboerne hvilet sig efter tre forrygende dage med Eventyrfesten 2007, før byens aldrig hvilende Handelssstandsforening meddeler, at søndag er det også om at komme ud af fjerene og ud på brostenene. Her vil Susanne og De Svenske Musikanter nemlig spiller på Torvet.

Søndag den 22.juli kl. 10.00: Søndagsåbnet med underholdning på Torvet i Ærøskøbing

Saft og kraft på Højskolen

ÆRØSKØBING: "Grammofon" har de tre erfarne musikere, Bo Stief, bas, Niels Oldin, saxofon og Jakob Frandsen, guitar, kaldt den lille koncert, som de giver på Andelen på tirsdag, selv om alle med en smule kendskab til de tre herrer ved, at det ikke lige er de evige gentagelser, de går efter. Entreen til jazzkoncerten er 50 kr.

Tirsdag den 24. juli kl. 21.00: Jazzkoncert i Andelen i Ærøskøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce