Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tvist om telefonisk tilsagn

MARSTAL: Ejeren af huset i Sølvgade 6 i Marstal har kun sin egen stædighed at takke for, at hans hus nu endelig får status som fritidshus. Allerede sidste sommer søgte han om at få husets status ændret fra helårsbeboelse, men øens udvalg for havne og teknik var ikke i tvivl om, at huset var glimrende egnet til helårsbeboelse og sagde nej. Så klagede manden og truede denne gang med Naturklagenævnet, fordi han som han hele tiden havde fastholdt, mente, at han allerede i sommeren 2003 telefonisk havde fået tilladelse til at bruge huset som feriehus, hvilket han derfor havde gjort lige siden. Men udvalget fastholdt sin beslutning, og nu har Naturklagenævnet så behandlet klagen og giver ham medhold. Ud fra en samlet vurdering af hele sagen tror nævnet nemlig på, at husejeren rent faktisk fik en mundtlig tilladelse i 2003. - Vi beklager naturligvis, at afgørelsen går kommunen imod! Det viser endnu en gang, at man skal være forsigtig med, hvad man siger i en telefon, konstaterer formanden for teknisk udvalg, Ole Wej Petersen (S).

Sensommerfest for pensionister

VESTÆRØ: Pensionister på hele Vestærø er inviteret til sensommerfest på Øens Grill- og Spisehus i Søby fredag aften. Prisen for at være med er 150 kr., og der er arrangeret busser med stop i både Ærøskøbing, Dunkær, Rise, Tranderup og Vindeballe samt Bregninge og Skovby. Det eneste, man selv skal huske, er sangbog og godt humør.

Fredag den 26. oktober kl. 18.00: Vestærø Pensionistforenings sensommerfest på Øens Grill og Spisehus i Søby

Nej tak til tilbud om grundkøb

MARSTAL: Kommunen bør sige pænt nej tak til et tilbud om at købe en grund tilbage, som der allerede er skrevet købsaftale på. Køberne af en grund i Gudsgave på Skonnertvej har tilsyneladende fortrudt og derfor tilbudt kommunen at købe den tilbage. - Nok er kommunen på udkig efter flere grunde i Marstal, men der er ikke nogen idé i at købe denne grund tilbage. Det vil jo kun betyde yderligere papirpenge, og derfor foreslår vi kommunalbestyrelsen at sige nej tak og i stedet henvise køberen til at sælge grunden videre til andre, hvis han ikke vil have den, forklarer formanden for øens tekniske udvalg, Ole Wej Petersen (S).

På med hatten

MARSTAL: Rendemaskerne anno 1995 er igen klar til at more sig, og det sker på Hotel Marstal lørdag aften ved den store hattefest. Entreen er 20 kr, .og prisen for ta' selv-bordet er 150 kr., og der vil være præmier for hatte og hovedbeklædninger.

Lørdag den 27. oktober kl. 18.30: Hattefest på Hotel Marstal

Café-eftermiddag i Rise

RISE: Ældre Sagen inviterer til café-eftermiddag på lørdag på Rise Skole. Birgit og Hans Christensen fortæller og viser lysbilleder fra De vestindiske Øer og trækker tråde tilbage til Ghana og derfra til både København og Ærøskøbing. Der serveres kaffe og kage ved mødet, og prisen for at være med er 40 kr. Sidste frist for at melde sig til arrangementet er i dag den 24. oktober, og det skal ske på 62 53 20 16 eller 62 58 20 88.

Lørdag den 27. oktober kl. 14.00 - 17.30: Café-eftermiddag på Rise Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce