Fyns Amts Avis +

På fire år har Michael Nielsen, direktør i Ærø Whisky, forvandlet et lille hyggeligt iværksætter-projekt til en egentlig forretning. I ryggen har han 353 medejere, og nu vil han maksimere produktionen og etablere et whiskylager.

Ærø: I baghuset til Den gamle købmandsgård står 55-årige Michael Nielsen og holder øje med sit destillationsanlæg. Han er i gang med at lave Ærø Whisky, og i år bliver...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Whisky tættere på at være 100 procent ærøsk og får lov til at beholde navn

Whisky tættere på at være 100 procent ærøsk og får lov til at beholde navn

Fra sømand til whiskymand

Fra sømand til whiskymand

Ærø Whisky går øko-vejen

Ærø Whisky går øko-vejen