I morgen skulle Ærø Ungdomsråd have afholdt loppemarked i Marstal. Det er aflyst og udsat til den 6. marts

Det er dog hverken mangel på ”lopper” eller frivillig arbejdskraft, der er skyld i aflysningen, oplyser ungdomsrådets tidligere formand, Søren Degn Laxy.

- Salen skal bruges til sejlklubbens sommerfest, så vi har været nødt til at aflyse, han

Ungdomsrådet har allerede lagt sig fast på en ny dato, og hvis alt går efter planen, bliver det den 6. marts.

- Vores plan er at holde markedet i den tidligere efterskole. Men kan det ikke lade sig gøre, så gør vi det ved ungdomshuset. Uanset hvad gennemfører vi, siger Søren Degn Laxy.

God opbakning

Ungdomsrådet har opfordret folk til at indlevere effekter til markedet, hvis de har noget, de vil af med. Det budskab er blevet positivt modtaget, og der er allerede afleveret en del effekter.

- Fra Skovby har folk fyldt en varevogn op med effekter, som vi så har fået, siger Søren Degn Laxy og tilføjer, at der generelt er god opbakning til rådets marked, som skal være med til at gøre det lidt sjovere at være ung på Ærø.

- Pengene går til ungdomshuset, som så vil bruge det til omkostningsfri events til unge. Det kunne være noget som madaftener, kulturelle udførelser og lignende begivenheder. Altså går pengene direkte til arrangementer for de unge, siger Søren Degn Laxy.