En mand faldt lørdag eftermiddag over bord fra en båd i farvandet mellem Marstal og Bagenkop. En redningshelikopter trak manden op af havet og fløj ham til Odense Universitetshospital. Manden er ifølge politiet i live.

Marstal: I farvandet mellem Marstal og Bagenkop faldt en mand lørdag eftermiddag over bord fra en båd langt ude på havet.

To andre personer, som også var om bord, fik alarmeret beredskabet, og omkring klokken 16.30 blev Joint Rescue Coordination Centre (JRCC) (der tidligere hed SOK, red.) sendt til ulykkesstedet, hvor det lykkedes redningshelikopteren at få fat i manden i vandet og redde ham op i helikopteren.

- Der er ifølge mine oplysninger tale om en tysk statsborger, og han er blevet fløjet direkte til H.C. Andersen Airport i Odense, hvorfra han er blevet kørt i ambulance til OUH. Det sidste, jeg har hørt, er, at han er i live, fortæller Søren Frederiksen, der er vagtchef ved Fyns Politi i Odense.

Politiet ved ikke, hvordan ulykken er sket, eller hvor længe manden har ligget i havet.

- Vi arbejder på at få klarlagt forløbet, og så vidt jeg er orienteret, er de to andre, som var i båden, blevet bjærget over i et redningsfartøj, fortæller Søren Frederiksen.

Det vides heller ikke, om båden, som de tre personer var om bord på, skal bjærges til Marstal eller Bagenkop.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Kunne ikke reddes: Tysk sejler er død efter ulykke i Østersøen

Kunne ikke reddes: Tysk sejler er død efter ulykke i Østersøen

Tysk sejler er omkommet efter at være faldet over bord