Står op før fanden for at bage boller til HF-eleverne

Peter Hansted været forpagter af kantinen på Marstal Navigationsskole i halvandet år, og han er meget glad for jobbet. Foto: Andrea Bisgaard

Står op før fanden for at bage boller til HF-eleverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Hansted er forpagter af kantinen på Marstal Navigationsskole, og han har fået opgaven med at lave mad til de 33 elever, som er med i den nye skolehjem-ordning. Det har betydet flere ansatte i kantinekøkkenet.

Ærø: Klokken seks hver morgen låser Peter Hansted sig ind i køkkenet på Marstal Navigationsskole, så han kan være klar med friskbagte boller og morgenmad til de 33 elever, som er med i den nye skolehjem-ordningen.

- Der er tilmeldt 28 elever til skolehjem-ordningen og derudover har seks elever tilkøbt madordningen, så her kan til tider være lidt hektisk. For udover skolehjem-eleverne er der også andre, der kommer og spiser i kantinen. Blandt andet eleverne fra HF Søfart, VUC og navigationsskolen, og så er der også alle kursisterne og de ansatte, siger Peter Hansted, der har været forpagter af kantinen i halvandet år. 

Det er ham, der sørger for, at de 33 skolehjem-elever bliver spist ordentligt af hver dag - morgen, middag og aften - og det har betydet, at han har for nylig har ansat flere folk i køkkenet.

- Lige nu er vi 4,5 fuldtidsansatte, og vi løber altså stærkt. Der er meget, der skal laves, siger han.

Eleverne får morgenmad hver morgen klokken 7.30. Frokosten består af varm mad til middag i kantinen, og om aftenen får eleverne kørt nogle kolde og lune retter ned til 4. Maj Kollegiet. I weekenden bliver der serveret brunch klokken 10-12 og om aftenen er der varm mad på kollegiet.

- Jeg har allerede spurgt de studerende, om de kan lide madordningen, og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger. Selvom de er glade for maden, er det dog alligevel min plan at involvere de unge i planlægningen, fordi de selvføgelig skal have noget mad, som de kan lide, siger Peter Hansted.

Står op før fanden for at bage boller til HF-eleverne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce