Ærø: På Ærøfærgerne kan passagererne på flere tv-skærme se forkellige små reklamefilm fra ærøske attraktioner og turiststeder. Det er snart fortid. Det oplyser borgmester Jørgen Otto Jørgensen (S) til avisen.

Emnet var til diskussion på kommunalbestyrelsens møde onsdag aften under et lukket punkt på grund af overslagspriser, så referatet er ikke tilgængeligt for offentligheden. Men borgmesteren oplyser, at der på baggrund af en henvendelse fra Konservative og Ærøs Fremtid var et forslag om at lade ansvaret for driften af skærmene overgå fra turist- og erhvervsforeningen til henholdsvis bosætningskonsulent og it-afdeling i kommunen.

Forslaget vandt dog ikke genklang. I stedet blev et flertal i økonomiudvalget enig om helt at droppe skærmene, og det bakkede et flertal i kommunalbestyrelsen op om ifølge borgmesteren. I stedet skal information og annoncering ske på en anderledes måde, blandt andet via apps til smartphones.

Af hensyn til annoncørerne vil skærmene først kunne tages ned, når deres kontrakter udløber. (ANDO)

  • Katrine Becher Damkj¾r

    Af:

    Områderedaktør, Øhavsredaktionen Langeland og Ærø. Jeg er født og opvokset i Allested-Vejle på Midtfyn. Siden har jeg boet i Odense, Frankrig, København, Syrien og Odense igen. Og siden efteråret 2014 har jeg boet med min familie på Ærø. Inden jeg kom til Ærø, arbejdede jeg i godt fire år som freelancejournalist med base i Odense.

Mere om emnet

Se alle
Annoncør om sort skærm på Ærøfærgerne: Det er gået helt galt for politikerne

Annoncør om sort skærm på Ærøfærgerne: Det er gået helt galt for politikerne