Klokken 17.40 torsdag modtog politiet melding om en forulykket personbil med fastklemte ved Ved Dæmningen i Ærøskøbing. Så alvorligt var det heldigvis ikke, men en tilskadekommen forklarede på stedet, at føreren var gået sin vej. Den tror politi ikke på.

Opdateret 21:30

Ærøskøbing: Torsdag aften klokken 17.40 modtog Fyns Politi melding om en trafikulykke ved Ved Dæmningen i Ærøskøbing.

Meldingen lød i første omgang på, at der var fastklemte personer i bilen, hvilket ikke var tilfældet.

Fyns Politi oplyser, at en lettere tilskadekommen 33-årig mand stod uden for bilen, da politiet ankom, og at vedkommende fortalte, at føreren var gået fra stedet.

Den forklaring lyder ifølge politiet uplausibel, idet den tilskadekomne viste sig at være ejer af den forulykkede personbil og iøvrigt var alene.

Den tilskadekomne blev kørt på sygehuset og behandlet for en flænge i panden og knubs på hænderne.

Det vil ifølge politiet være let at afgøre, om vedkommende har været i nærkontakt med forruden, samt i hvilken af side af bilen.

Torsdag aften har politiet endnu ingen forklaring på årsagen til ulykken, som nu bliver efterforsket af lokalbetjente på Ærø, oplyser Fyns Politi.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.