Søby inviterer til strikkefest

Fredag den 31. august til søndag den 2. september er der for andet år i træk strikkefestival i Søby. Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen.

Søby inviterer til strikkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For andet år i træk inviterer Søby camping på strikkefestival. Festivalen kommer til at løbe fra fredag til søndag og byder blandt andet på strømpe-foredrag, fællessang og omgangstrøje.

For andet år i træk er Søby Camping vært for Ærøs egen strikkefestival.

Arrangementet kommer til at løbe fra fredag den 31. august ved middagstid til søndag den 2 september.

Udover at få fut i strikkepindene, så er der et fyldt program for festivalen. Fredag vil starte ud med almindelig hygge, hvor man lige finder sig til rette, fortæller Anne Kruse, der er arrangør og ejer af Søby Camping.

Lørdag formiddag vil der være besøg fra Fie Strik og Uldgården, der kommer med festivaltilbud. Klokken 14 samme dag gæster Birgit Kønig fra Ærøsokker festival og holder foredrag om strømperne og deres historie.

Lørdag aften klokken 17.30 vil der være fællesspisning for de tilmeldte for 60 kroner pr. person. Indimellem vil der være forskellige aktiviteter til den hyggelige festival. Der vil blandt andet være højtlæsning, strikkesange og afspændingsøvelser.

Deltagerne får også mulighed for at deltage i fællesprojekter, som at lave små "lommevenner" og en Søby Camping omgangstrøje, fortæller Anne Kruse:

- Trøjen bliver startet op, og så går strikketøjet ellers på omgang. Man må selv om, hvad man strikker, bare man følger målene, så er der frit spillerum.

Anne Kruse ved endnu ikke hvor mange deltagere, der dukker op, men hun håber folk møder talstærkt op. Arrangementet er gratis, og alle er velkomne.

Søby inviterer til strikkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce