Søby Værft fik medhold i retten


Søby Værft fik medhold i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sø- og Handelsretten gav Søby Værft medhold i en langvarig tvist om en regning

SØBY: Sø- og Handelsretten har afgjort en næsten to år gammel tvist mellem Søby Værft og Anpartselskabet Poseidon til fordel for Søby Værft.

- Vi er da glade for, at alle fire dommere gav os medhold i alle punkter, og naturligvis også for, at vi nu endelig får denne sag ud af verden, lyder det fra værftsdirektør Roar Falkenberg. Sagen tog sin begyndelse, da reparation af 13 luger på fragtskibet Poseidon på Søby Værft trak ud og kom til at tage to uger mere end oprindeligt planlagt.

Ifølge anpartsrederiets direktør, Einer Sørensen i Hadsund, betød forsinkelsen for det første, at rederiet mistede indtægter fra skibet, men også, at det tilbud, man havde fået fra værftet, blev noget større end den faktiske regning på reparationen.

Anke overvejes

Søby Værft har hele tiden fastholdt, at der aldrig var blevet givet nogen fast pris for arbejdet.

- Vi giver ikke engang et overslag på, hvad et arbejde koster. Vi nøjes altid med at give en vurdering, der altså ikke er fast, idet der kan være så mange ukendte faktorer i arbejdet, fastslår Roar Falkenberg, som selv deltog i retsmødet i København.

Poseidons direktør, Einer Sørensen, var ikke selv til stede ved domsafsigelsen og vil heller ikke umiddelbart kommentere afgørelsen, som han kan vælge at anke til frem til 31. oktober.

- Skibet ligger lige nu i Østersøen, men når de vender hjem, tager vi en snak med vores advokat og beslutter, om vi skal anke afgørelsen, lyder det kort fra Einer Sørensen.

Søby Værft fik medhold i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce