Socialdemokratiet på Ærø ruller ud med campingvognen Grethe op til kommunalvalget.

Ærø: Påskelørdag kan man møde Ole Wej Petersen, Socialdemokratiets spidskandidat til efterårets kommunalvalg, ved Bjerget på Vesterstrand. Man kan også møde andre kandidater og bestyrelsesmedlemmer på dagen. Og det bliver ikke svært at finde "de røde", for de vil rulle ud med en rød campingvogn, som har fået navnet Grethe efter den tidligere borgmester i Marstal Kommune, Grethe Skov.

Campingvognen vil socialdemokraterne i øvrigt rulle ud i de kommende måneder til alle ender og kanter på Ærø. Den vil hver gang være bemandet med to kandidater, som under overskriften "Grill en socialdemokrat" vil møde ærøboerne.

Socialdemokraterne håber på godt vejr påskelørdag og har derfor taget klapstole med, så grillningen kan foregå i det fri.

Grillningen omfatter dog ikke bespisningen af ærøboerne, som kan glemme alt om røde bøffer, men må nøjes med kaffe og lidt sødt.

Ole Wej Petersen og co. dukker op klokken 11 og vil blive på stranden, så længe der er ærøboer at snakke med. Hvis vejrguderne viser sig fra deres luskede side, rykker socialdemokraterne ind i Grethe. pcb/anbi