Alt gik efter planen ved weekendens Ærø Single Folk Festival, men desværre havde festivalen alt for få besøgende, fortæller festivalformanden.

Søby: Selvom der var lagt op til en farverig og festlig weekend i Søby til Ærø Single Folk Festival, så blev antallet af publikummer ikke nær så højt, som arrangørerne havde turde håbe på.

- Jeg vil tro, at vi har haft et sted mellem 150-200 besøgende, og det er desværre i den lave ende. Men det var en rigtig god festival, stemningen var i top og musikerne var virkelig gode, fortæller Kirsten Lund, der er formand for festivalen.

Årets hovednavn, Pernille Højmark, brillerede med sit show.

- Det var bare så godt. Hun skal ikke høres, hun skal opleves, siger Kirsten Lund.

Festivalformanden tør ikke gætte på, hvorfor besøgstallet har været så lavt i år.

- Der er nok flere faktorer, der spiller ind. Vejret er en af dem, og noget af det skyldes nok også, at der er kommet så mange nye arrangementer her på det sidste. Og så tror jeg heller ikke, at folk tager på singlefestival længere for at finde en kæreste. Det gør de på nettet, siger hun.

Om det lave besøgstal får indflydelse på næste års festival, kan hun ikke sige noget om endnu.

- Nu ser vi lige tiden af. Det er et stort arbejde at planlægge og afholde festivalen, men samtidig er det jo også sjovt, afslutter Kirsten Lund.

 

  • Af: