Seks socialdemokratiske kandidater stiller op til valg

Seks socialdemokratiske kandidater stiller op til valget i november. Billedet her er fra partiets opstillingsmøde, som blev afholdt mandag aften i Aktivitetshuset i Marstal. Lars Ole Gjesing fungerede som dirigent. Foto: Andrea Bisgaard

Seks socialdemokratiske kandidater stiller op til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På socialdemokraternes opstillingsmøde mandag aften blev der sat seks navne på opstillingslisten. Mange af navnene var gengangere, men der kom også to helt nye navne ind på listen.

Ærø: Peder "Bif" Sørensen og Jens Weiss er to helt nye navne på socialdemokraternes opstillingsliste, som ellers udelukkende tæller gengangere. På partiets opstillingsmøde mandag aften, som foregik i Aktivitetshuset i Marstal, blev de seks kandidater valgt ind på listen efter stemmeantal.

Øverst på listen kom ikke overraskende Ole Wej Petersen, der i forvejen var blevet udråbt som partiets nye spidskandidat. Som nummer to på listen blev valgt Peter Hansted, derefter kom Inga Thomas, Peder "Bif" Sørensen, Karin Thumilaire og Jens Weiss.

Listen er stadig åben, fortalte partiets formand Carsten Hansen, så mulige kandidater har derfor stadig mulighed for at kontakte bestyrelsen og komme med på opstillingslisten.

Efter opstillingsproceduren fik alle kandidater tre minutters taletid. Flere af kandidaterne valgte at tale politik, men der var også et par stykker, som i stedet valgte at tale om deres baggrund og hvorfor de stiller op til kommunalvalget.

Peter Hansted, der sidder i kommunalbetyrelsen og er 1. viceborgmester, opfordrede sine partikammerater til at være særligt opmærksomme på at være "samlende og skabe samarbejde". 

- Far forlader butikken, og derfor er det ekstra vigtigt, at vi har fokus på at samarbejde. Vi er kendt for at være nogle af de bedste til at samarbejde i ærøsk politik, og det skal vi blive ved med, sagde han og henviste til at partiets spidskandidat igennem mange år, borgmester Jørgen Otto Jørgensen, forlader den politiske scene efter valget.

Seks socialdemokratiske kandidater stiller op til valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce