Rekordsalg: Endelig overskud i Rise Bryggeri

Direktørerne Janni Bidstrup (tv) og Nina Folmer fik en stor del af æren for det positive resultat af bestyrelsesformand John Lemkow (nr. 2 fra højre)
Foto: Anders C. Østerby

Rekordsalg: Endelig overskud i Rise Bryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rise Bryggeri præsenterede lørdag bryggeriets bedste regnskab nogensinde.

Et plus på 181.504 kroner, en rekordomsætning og samlet set det bedste resultat nogensinde i Rise Bryggeris moderne 12-årige historie.

Det var nogle af overskrifterne, da det ærøske mikrobryggeri præsenterede sit årsregnskab for 2015 på sin ordinære generalforsamling i bryggeriets café i Store Rise.

Sammenlignet med 2014, hvor bryggeriet kom ud med et underskud på 691.415 kroner er årets resultat 872.919 kroner bedre end året før. Det glædede naturligvis bestyrelsesformand John Lemkow.

- Vi er stolte og glade. Det er en rekord, vi har aldrig tjent så mange penge. Lad os give en stor hånd til Janni og Nina, der har stået bag det her, sagde han i sin tale til de fremmødte aktionærer.

Deler æren med flere

Janni og Nina er de to direktører Janni Bidstrup og Nina Folmer, som blev udnævnt 1. marts sidste år.

Selv om de begge var stolte og glade, var de dog ikke meget for at tage hele æren, men ville hellere sprede den ud på mange aktører på øen. Både rejsearrangører, restauratører og private har en ære mente de.

- Vi har mange gode samarbejdspartnere på øen. Jeg ser Ærø-øl alle steder, folk putter den i kurven, og også dem, der rejser af øen og præsenterer den, har en betydning, sagde Janni Bidstrup.

Rentabel cafédrift

De to direktører håber begge på et lignende overskud næste år, og ifølge Nina Folmer er der en generel fremgang for dem, der arbejder med turisme på Ærø, hvilket er godt for Rise Bryggeri.

- Jo bedre det går for dem, jo bedre går det for os.

En af succeserne for årets regnskab er da også bryggeriets gårdsalg, hvor omsætningen er steget med 29 procent. Samtidig er caféens drift vendt til et overskud efter flere års underskud. Det skyldes primært, at åbningstiderne er indskrænket til primært sommermånederne og til frokoståbent og forudbestilte selskaber.

Rekordsalg: Endelig overskud i Rise Bryggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce