Rejser til Baltikum: Tidligere ærøsk turistchef åbner rejsebureau

Carl Jørgen Heide har startet rejsebureuaet Baltic Travel. Arkivfoto

Rejser til Baltikum: Tidligere ærøsk turistchef åbner rejsebureau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carl Jørgen Heide har startet rejsebureauet Baltic Travel, som arrangerer tema- og firmarejser til Estland, Letland og Litauen. I efteråret 2018 vil han og Karsten Hermansen arrangere en 10 dages bustur til de tre lande.

Ærø/Baltikum. Efter ti år på posten som ærøsk turist- og erhvervschef gik Carl Jørgen Heide den 1. januar 2018 på pension. Men det har ikke fået den afgående chef til at trække i slåbrokken og tøflerne, for som nyslået pensionist har han netop startet sit eget rejsebureau, Baltic Travel.

Carl Jørgen Heide har boet en årrække i Litauen, og derfor kender han de baltiske lande ganske godt.

Med Baltic Travel vil han arrangere tema- og firmarejser til Estland, Letland og Litauen, og det er hans ambition selv at deltage på de fleste rejser som guide.

- I marts rejser Karsten Hermansen (historiker på Marstal Søfartsmuseum og organist ved Marstal Kirke, red.) og jeg på en tur til de tre baltiske lande, for at finde nogle gode steder til en rejse, som vi vil arrangere i løbet af efteråret. Vi flyver til Vilnius (hovedstaden i Litauen, red.) den 22. marts og kører videre derfra i en lejet bil til Riga (hovedstaden i Letland, red.) og Tallinn (hovedstaden i Estland, red.), forklarer Carl Jørgen Heide.

"Inspirationsturen" skal munde ud i en busrejse på 10 dage i efteråret, som har kultur og opera som tema.

- Vi vil arrangere en bustur fra Marstal til de tre baltiske lande i samarbejde med Jesper Bus. Der bliver plads til cirka 40 deltagere, og deltagerprisen bliver på cirka 8500 kroner, og det er med mad og overnatning inkluderet. Planen er at køre fra Marstal og ned igennem de tre lande, for så at tage turen hjem igen over Sverige, forklarer Carl Jørgen Heide, der understreger, at hans nye rejsebureau ikke bliver sådan et, der kommer til at sælge massivt mange pakkerejser.

- Rejseaktiviteterne skal holdes på et niveau, så jeg selv kan være med som rejseleder, så jeg har ingen ambition og store rejseannoncer i diverse aviser eller på nettet. Den allerførste grupperejse bliver super lokal, fordi den har start i Marstal, men selvfølgelig kan der være folk udefra, som har lyst til at være med, og det skal de være velkommen til, fortæller Carl Jørgen Heide og oplyser, at hans hjemmeside for Baltic Travel er lige på trapperne.

Rejser til Baltikum: Tidligere ærøsk turistchef åbner rejsebureau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce