MF Skjoldnæs sejler ekstrature på ruten mellem Søby og Faaborg første og anden påskedag. I går morges var der dog allerede udsolgt for køretøjer søndag den 16. april på afgangen fra Søby, mens samme afgang den 17. april også nærmede sig ud

Ærø: Påske har det som med julen og andre højtider med at trække fraflyttede ærøboer hjem til deres ø. I år er ingen undtagelse, mens der samtidig har været pres på færgerne som følge af, at en ny sæson med billige færgebilletter er skudt i gang. Helt naturligt går turen første og anden påskedag den anden vej for mange af dem, der har nydt denne weekend på Ærø. I den forbindelse sejler MF Skjoldnæs ekstrature både første og anden påskedag.

Ekstraafgang begge dage klokken 20.50 fra Søby mod Faaborg. Færgen sejler retur til Søby klokken 22 begge dage. Lørdag morgen den 15. april fremgår det af færgeselskabets hjemmeside, at der dog allerede er udsolgt for køretøjer på afgangen fra Søby den 16. april klokken 20.50, mens der nærmer sig udsolgt på samme afgang den 17. april.

I forbindelse med påsken må det desuden forventes, at der kan være afgange fra Ærøskøbing og Svendborg, hvor der kan være udsolgt for gående passagerer. Ærøfærgerne opfordrer derfor passagererne til at møde op i god tid og oplyser desuden, at det ikke vil være muligt at foretage pladsreservation for passagerer. Passagerer i køretøjer med pladsreservation opfordres derfor til at blive i bilerne under ombordkørsel på færgen for at være sikre på at komme med ombord.

  • Af:

    Journalist på Fyns Amts Avis på Langeland og Ærø. jeg er født og opvokset i Svendborg og har som tidligere dekoratør og fængselsbetjent boet rundt om i landet gennem de sidste 20 år. Jeg er uddannet journalist fra Center for Journalistik, SDU, i 2014. Og jeg skriver bredt om lokale forhold på de to øer.

Mere om emnet

Se alle
Fokus på sikkerhed: Natteravne og SSP er med ved påskeløjerne

Fokus på sikkerhed: Natteravne og SSP er med ved påskeløjerne

Ustadigt vejr ingen hindring: Ærøboer holder påsketradition i live

Ustadigt vejr ingen hindring: Ærøboer holder påsketradition i live

Socialdemokrater: Lod sig grille af æggekogere

Socialdemokrater: Lod sig grille af æggekogere