Organist, rapper og operasanger: Ærø-trio optræder i København

Karsten Hermansen (tv) og Kristian Humaidan optræder i Brorsons Kirke på Nørrebro med deres nyfortolkning af Bjergprædikenen. Arkivfoto: Anna Stærbo

Organist, rapper og operasanger: Ærø-trio optræder i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den ærøske nyfortolkning af Bjergprædikenen af Kristian Humaidan, Karsten Hermansen og Edda Meyer kan nu høres i tre kirker på fastlandet, først i Brorsons Kirke i København.

Ærø/København: Det var et umage par, der i august sidste år skabte en nyfortolkning af Bjergprædikenen fra Det Nye Testamente. Siden har organist Karsten Hermansen og rapper Kristian Humaidan optrådt et par gange på Ærø sammen med operasanger Edda Meyer, og nu får forestillingen også et publikum i København, når de tre torsdag den 25. januar optræder i Brorsons Kirke på Nørrebro sammen med et lokalt kor. Det glæder Kristian Humaidan sig til.

- Det har hele tiden været ideen at komme rundt i landet og spille efter den meget positive modtagelse de to gange, vi har spillet den her, siger han og fortæller, at også kirkekoncertgængere i Dybbøl og på Stevns får glæde af den alternative opsætning i løbet af foråret.

At de tre ærøboer skal optræde med et lokalt kor er en fin model, synes Kristian Humaidan, for det giver en forankring i det lokale.

- Det giver en forbindelse til det lokale, så det er en god måde at få nogen til at få et forhold til det og fortælle deres omgangskreds om det. Når man laver noget helt nyt, er det fint, at der er nogen, der kan fortælle om det.

Meget langt fra UFO Yepha

For Kristian Humaidan, som i sin ungdom turnerede land og rige rundt i den populære duo UFO Yepha, er det umiddelbart overraskende, at han nu optræder med en fortælling fra Det Nye Testamente.

- Dengang ville jeg nok ikke have kunnet forestille mig det, men man udvikler sig forhåbentlig hele livet, og nu er det det, jeg har lyst til at lave. Vi er ofte blevet spurgt, om vi ville lave en revival-koncert. Vi har haft en aftale om, at så skal vi have lavet noget nyt materiale, noget der repræsenterer, hvor vi er nu, og det har vi ikke. Hvor jeg står nu, virker det univers meget langt væk, siger han.

Organist, rapper og operasanger: Ærø-trio optræder i København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce