Peter Hansen har altid sin mountainbike med rundt i Danmark. Han håber, han også på et tidspunkt kan køre på en bane på Ærø. Foto: Rasmus Henriksen

Øen har givet ham så meget: Nu vil han være med til at give Ærø en mountainbikebane

Selvom terrænet er til det, så har Ærø ikke en mountainbikebane. Det håber Peter Hansen, han kan være med til at ændre.

Log ind

Bliv abonnent og læs hele historien

Blå bog
Peter Hansen er 40 år. Han er gift med Louise Hansen. Sammen har de børnene Emil på fire år og Anna på tre måneder.Han er født og opvokset på Ærø, hvor han blev uddannet mekaniker. Herefter flyttede han fra øen og gjorde karriere i militæret, hvor han uddannede sig til sergent. Senere hen valgte han en civil karriere indenfor automobilbranchen.

I marts 2018 flyttede han tilbage til Ærø fra Varde for sammen med sin kone at give deres børn den samme trygge barndom, de begge har haft på Ærø.

Han cykler på mountainbike, landevejscykel, løber og svømmer. Nogle gange kombinerer han alle tre ting og deltager i cross triatlons.
Aktiv sommer på Ærø
Fyns Amts Avis' Ærø-redaktion sætter i denne tid fokus på nogle af de mange ærøboer, der lever et aktivt liv med sport. Vi forsøger at finde ud af, hvad der driver dem, og hvad de får ud af at dyrke deres sport - udover at det giver motion. Har du nogle motionsvaner, som du gerne vil dele med andre, så kontakt redaktionen på: aeroe@faa.dk / 63452190.