Øbolig fik fremgang i 2015

Indehaveren af Øbolig Rino Jenssen sælger drømmen om en ø. "Huse er der jo nok at tage af, når først folk har bestemt sig for at flytte herover," siger ejendomsmægleren.
Foto: Catarina Nedertoft Jessen

Øbolig fik fremgang i 2015

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af solgte helårshuse på Ærø steg i 2015. Tilflyttere stod for købene i højere grad end tidligere

Ærø: Sammenlignet med 2014 har 2015 været et bedre år for ejendomsmæglerfirmaet Øbolig. Ifølge direktør Rino Jenssen er salget af helårshuse steget med over tyve procent.

Det lyder imponerende, og hos Øbolig er man skam også tilfreds, men rundt på øen er der stadig fyldt godt op med de lyseblå til salg-skilte fra Øbolig. Der skal nemlig ikke mange hussalg til, før man får en procentvis stigning.

- Et hus fra eller til betyder meget i procent, siger Rino Jenssen.

Helårshuse

Stigningen i hussalget hos Øbolig kommer fra helårshusene. Dem er der i det netop overståede år blevet solgt ti flere af end i 2014, fra 53 salg i 2014 til 63 salg i 2015.

Det er tilflytterne, som står for de fleste køb af helårshuse i 2015. Hos Øbolig har man solgt huse til syv tilflytterfamlier mere end i 2014.
Udviklingen glæder Rino Jenssen.

- Det er det, som vi har savnet i mange år. Man kan sagtens bo på Ærø og have en fjernarbejdsplads, hvor man kan få ro og fred – alt det vi slår på, når vi sælger huse, siger han.

Som ejendomsmægler på Ærø forsøger han især at sætte fokus på naturen og Øboligs slogan ”Drømmen er på en ø” står på firmaets hjemmeside skrevet hen over en collage med blå himmel, grønne blade og træskibe i havnene.

- I de fem år, hvor jeg har været indehaver af Øbolig har der været krise, så det er rart, at det går fremad, siger Rino Jenssen, som er forhåbningsfuld over salget i det nye år også. Han ser ingen grund til, at den gode udvikling ikke skal kunne fortsætte.

- Kan man så yderligere få færgepriserne ned, så er det da helt kanont, siger han.

Tilflyttere

Også hos Ærø Turist- og Erhvervskontor er der begejstring over fremgangen og chef for kontoret Carl Jørgen Heide mener, at netop optimismen har skabt den positive udvikling.

- Igennem de senere år har Ærø i medierne markeret sig som et sted, hvor vi ikke har opgivet håbet – vi sætter ting i gang og har en tro på fremtiden, siger han.

Dét, tror turist- og erhvervschefen, har givet en respekt landet over, som gør, at mennesker, der overvejer at gøre noget andet med deres liv, har Ærø langt fremme i tankerne.

- Her lader vi ikke bare tingene ske, men får dem til at ske, siger han.

Ejendomsmægler Rino Jenssen håber, at udviklingen fortsætter, for der er stadig masser af huse til salg at tage af.

Øbolig fik fremgang i 2015

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce