Odds-sætter: Marstal-sejr over AGF vil være en mindre sensation end Skagens sejr over Brøndby

Billedet er fra en pokalkamp i Odense mellem AC Odense og Marstal/Rise. Nu venter AGF. Arkivfoto: Sugi Thiru

Odds-sætter: Marstal-sejr over AGF vil være en mindre sensation end Skagens sejr over Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis Marstal/Rise skulle gå hen og skabe sensationen mod AGF, er der gode penge at hente, hvis man spiller på sejr til de lokale helte. Til gengæld er odds på AGF-sejr helt i bund. Her giver en oddssætter sit bud på kampens resultat.

Marstal: AGF er storfavorit, når Superliga-klubben fra Aarhus onsdag aften spiller pokalkamp mod Marstal/Rise, og det vil være en gigantisk sensation, hvis det skulle lykkes Ærøs helte at slå fuldtidsprofferne ud.

Hvis man skulle være i tvivl om det, skal man bare kaste et blik på de odds, der er på kampen hos de spillefirmaer, hvor man kan spille på kampen.

Hos Oddset, som Danske Spil står for, er odds for en sejr til fynsserieholdet Marstal, som til daglig rangerer fire rækker lavere end AGF, på 50,0. Det vil sige, at man får pengene 50 gange igen, hvis Marstal skulle vinde. Uafgjort giver pengene 19 gange igen, mens det næsten ikke kan betale sig at spille på en AGF-sejr, da odds på en sejr til de hvii'e er 1,01.

Det odds kan faktisk blive endnu lavere. Søsterfirmaet Youbet har nemlig en decimal mere på med odds 1,005 på en AGF-sejr, mens det verdensomspændende betting-firma Bet365 er landet på 1,002 på en udesejr. Og her giver en Marstal-sejr pengene hele 67 gange igen. Det er det samme odds, som man har sat på en sejr til lilleputnationen Andorra mod verdensmestrene fra Frankrig. Hos Bet365 er uafgjort i Marstal/Rise-AGF i øvrigt sat til 26.

Hvis det lyder helt urealistisk, tilbyder Oddset også flere specialspil. For eksempel handicapspil, hvor Marstal/Rise fører 4-0 på forhånd. Det vil sige, at AGF skal vinde med fem overskydende mål for at blive vinder i spillet. Det giver i skrivende stund odds 1,47 for AGF-sejr, 5,5 for uafgjort og 3,95 for Marstal-sejr.

Tror ikke på tocifret nederlag

Ifølge Salih Kaya, som har sat oddsene for Oddset, er det ikke sikkert, at de lokale helte løber ind i en større ørefigen.

- Det vigtigste for superligahold i sådan nogle kampe er at give nogle spillere noget luft i lungerne, som ikke er vant til det, og at man kommer skadesfri derfra, siger han og tilføjer, at en tocifret AGF-sejr næppe er sandsynlig.

- Det ser vi ikke så tit i det her stadie af turneringen. Og det er årets kamp for Marstal. Der er ikke nogen fynsseriehold, der nyder at komme til Marstal og spille. De går sgu til den, de drenge dernede, siger han.

Uanset hvordan man vender og drejer det, vil det være en stor overraskelse, hvis Marstal vinder. Men ikke så stor en overraskelse, som dengang jyllandsserieholdet Skagen IK sendte mægtige Brøndby ud af turneringen i 1987.

- Miraklet i Skagen var større end det, der skal til i morgen aften (onsdag aften, red.). Når man snakker om overraskelser i pokalturneringen, er det gerne den kamp, folk snakker om. De (AGF, red.) skal bruge mange timer på at komme til Marstal for at spille den kamp, de måske gerne ville være foruden. Men det vil selvfølgelig være en ret stor overraskelse, siger oddssætteren.

Salih Kaya er lidt i tvivl, om han overhovedet må afsløre sit eget bud på kampens resultat i avisen, men gør det alligevel. Han tror, AGF holder Marstal/Rise fra at score og ender med at vinde 4- eller 5-0.

Kampen spilles onsdag klokken 17.15 på Marstal Stadion.

Odds-sætter: Marstal-sejr over AGF vil være en mindre sensation end Skagens sejr over Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce